Torstai on toivoa, perjantai iloa ja lauantai laulua

Torstai päivä alkoi lupaavasti, sillä vaaka "hymyili". Tämä antoi taas uskoa, että suosta noustaan ja painoa pudotetaan. Viime syksynä tavoitteena oli pudottaa painoa 10 kg, nyt tavoite on 12kg. Varmaan arvaatte, että syy lisääntyneeseen kilomäärään ei ole tavoitteen kiristäminen, vaan joku ihan muu :D. Sen muun voisi olla lausumatta "ääneen", mutta osa asian kohtaamista on sen tosiasian tunnustaminen, että paino on noussut syksyn lähtötilanteesta, sen 2kg. Loppu syksystä sain tiputeltua ainakin sen 5kg, mutta se tuli takaisin korkojen kera.

Sain aloitettua jumppakauden eli sekin pää on avattu. Viikonloppuna ajattelin vielä mennä jumppaan. Uimassakin olisi kiva käydä, mutta aika näyttää mitä viikonloppu tuo tullessa. Tavaroiden keräämistä kierrätykseen ja muutakin siivousta pitäisi myös harjoittaa.

Kävin kaupassa harrastamassa sijoitustoimintaa. Ostin kaksi muumimukia 😄. Enää ei isäntäkään mukise muumimukeista ja niiden ostamisesta, kun näytin mukien hintakehitystä netistä. Tosin noi muumimukit on meillä käyttömukeina muutamaa mukia lukuunottamatta. Toven 100v muki on hankkimatta näistä "uusimmista". Oikein harmittaa kun en ostanut sitä syksyn Lontoon reissulta kun se olisi ollut siellä alle 20€ ja täällä n. 28€.


Syömiset on olleet oikein mallikkaat. Aamupalat on olleet rahkaa. Kanasalaattia, tomaattikeittoa yms. on ollut pääruokina. Välipaloina on ollut omenaa, banaania ja porkkanaa. Iltapala osastolla on sitten ollut ruisleipää lisukkeilla.

Aloitteli tätä kirjoittelua torstaina, enkä ihan perjantain puolella saanut päivittyä eetteriin. Vuorokausi tosiaan ehti kääntyä lauantaiksi tässä laulellessa. Nyt on korkea aika mennä nukkumaan. 

Mukavaa lauantaita!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli