Viikko alkuun (kirjoitettu 26.1.)

Syystä tai toisesta  pari viimeistä kirjoitusta ei ole julkaistunut, mutta julkaistaan ne sitten nyt (i hope so)

Viime viikko oli karkiton. Tämä viikko tulee olemaan karkittoman lisäksi herkuton ;). Pienin askelin edetään kuten taannoin kirjoitin, vaikka kärsivällisyys ei ole piirteistäni vahvin. Viime viikon ruokailut oli jo paremmat, mutta rytmissä ja sisällössä riittää hurjasti parannettavaa tälle viikolle.

Viikonloppuna kävin kävelemässä, nautin kulttuuririennoista ja lepäsin. Ei pöllömpää, mutta niin kuin aina, meni viikonloppu nopsaan. No, niin ne tuntuvat menevän viikotkin ;). Tänään oli ajatus aloittaa heti kärkeen aktiivinen liikuntaviikko, mutta työpäivä venähti ja kotiin ehdin vasta kuuden kieppeillä, enkä enää jaksanut lähteä jumpalle tai lenkille kotiaskareiden jälkeen. Liekö laiskuutta vai järkevää itsensä kuuntelua?

Tänään tein tosiaan pitkästä aikaa kaalilaatikkoa. Hyvää ja halpaa ruokaa, kun aattelee, että kilo kaalia oli  0,49€. Lisäsin kaalin joukkoon hieman riisi-ruisseosta, en jotenkin osaa tehdä kaalilaatikkoa pelkästä kaalista ja jauhelihasta. 


Teen itselleni tälle viikolle liikuntasuunnitelman muuten ne jää väliin. Liikunnoissakin on tarkoitus lisätä määrää pikku hiljaa. Kokeillaan nyt rauhallisempaa starttiakin yleensä olen aloittanut hurjalla draivilla ja väsähdys iskee jossain vaiheessa.

Nyt kalenteri käteen ja viikolle liikuntoja... Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty vai miten se nyt oli :).

Kommentit

  1. Kaalilaatikko, tuo lapsuuden lempiruoka! Pitäisi opetalle itsekin tekemään sitä, kun äidistä ei enää ole hommaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää ja edullista perusruokaa, jota tulee liian harvoin tehtyä. Kannattaa kysellä äidiltäsi sen teille oikean kaalikaatikon valmistus niksit, jos ne vielä olisivatkin muistissa. Itseäni harmittaa kun en osaa tehdä oikein sitä lapsuuden makaroonilaatikkoa, jonka isäni teki.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli