Mihin viikko katosi

Viikko sitten päivitin blogia edellisen kerran ja silloin ajatuksenani oli päivittää blogia viikon loppuna, mutta niin se aika vain on riensi ja tänään on tiistai.

Viikonloppu oli mukava rento, mutta liikuntaakin mahtui mukaan. Perjantai olin ulkona ihastelemassa tähtitaivasta korvessa, jossa ei ollut niin paljon valosaastetta kuin kotikulmilla. Harmi, että kännykkäkameralla ei saanut kuvia otetuksi. 

Karkkilakko on pitänyt 100%:sesti ja herkkulakko 90%:sesti. Söin laskiaispullan, se maistui hyvälle, enkä kadu :). Havahduin juuri siihen, että olen ollut ilman karkkia 3 viikkoa ja yhden päivän. Jee!

Tänään kävin heti töiden jälkeen 6,5 kilsan kävelylenkillä ystäväni kanssa. Lenkistä sai virtaa pitkälle iltaan. Sovimme lenkkeilystä viikottaisen rutiinin. Näin ne rutiinit lähtee rakentumaan. 

 
Kuvassa on meidän perheen salaattiannokset. Siitä on muodostunut meidän perheen ykkössuosikki ruoka. Tänään tosin lautasella ei ollut kanasaalaattia vaan lammasta. 

Kevät tuntuu kovasti jo kolkuttelevan tai ainakin siltä tuntui kun tänään oli lämmin aurinkoinen päivä. Tosin suurin osa siitä meni töissä sisällä istuessa. Kevätkausi on myös selkeästi alkanut, kun tulppaaneja on eksynyt jo muutaman kerran kaupasta kotiin. Tulppaanit piristää kummasti ja niiden hintakin alkaa olla kohdillaan. 



 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli