Viikko alkuun


Viikko on alkua pidemmällä, joka yllätti minut. Itseasiassa hetken aikaa pohtiessani mitä kirjoitan ajattelin, että on vasta maanantai. Ei ollut maanantai. Kiirettä meinaa pukata.

Tämän hetkisessä kiireestä on suurin osa tosin itse aiheutettua. Välillä myös mietin mikä kiire on? Onko se tunnetta vai totta? Tarviiko joka paikassa olla mukana vai voiko jotain asioita skipata, jos siltä tuntuu...

Viikonloppu oli mukavan rauhallinen. Perjantai-iltana mukavaa jutustelua ystävien kanssa. Lauantaina oli kiireetön perhepäivä ja aamulla teimme tukevan aamupala lounaan, jolla pärjäsi pitkälle päivään. Lautasella sipulia, hallumia, munakasta, jauhelihaa ja salaattia :). Kuvan annoksessa on myös croisanttikin 😄.

Oon käynyt jumpilla, kävelemässä ja tehnyt lumitöitä eli liikuttu on ihan mukavasti. Karkit ja herkut on pysynyt pois ruokavaliosta eli sekin on puoli on kunnossa.

Tänään kaupassa käydessä alkoi tekemään kovasti mieli avokadopastaa ja googlasin kauppalistalle avokadopasta-aineet. Avokadopasta on tosi helppo valmistaa ja ah on niin hyvää.


Seuraavat päivät on aamusta iltaan haipakkaa, joten "nähdään" viikonloppuna!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli