Kehu itseäsi ja muuta turinaa!

Kun rakastaa itseään, kohtelee myös kehoaan paremmin. Huomaan syy-seuraus-suhteen siihen, miten helposti/hyvin hallitsen syömiseni omaan mielialan mukaan. Kun mieli on, hyvä syön hyvin ja kun asiat painavat käperryn ja syömiset alkaa röpöttämään. On siis todella tärkeää rakastaa itseään. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta itselläni asian tiedostaminen on jelpannut. Toki muidenkin "rakkaudella" on merkityksensä. Itselläni on ollut onnea puoliso puolisin valinnassa, joka muistaa sanoa rakkauden ääneen. Tytärkin osaa avoimesti antaa, jopa positiivista palautetta, vaikka teini onkin. Olen ottanut myös asiakseni kehua itseäni päivittäin ja pikku hiljaa se alkaa sujua.

Palkitsin itseni eilen mekolla, kun sain pari "projektia" hoidettua ja jollain pitää hemmotella kun niitä projekteja on edessä melkoisesti. Elämä on tällä hetkellä melkoisen hektistä. Luojan kiitos, että työkiireet on hallittavalla tasolla, ei sillä, että töissä yhtään löysäilemään pääsisi, mutta tammi- ja helmikuun kiire-härdelli on helpottanut ja nyt normityöpäivä riittää töiden tekoon. Nyt on edessä reilu kuukauden jakso kun vapaa-ajan kiireet kuormittavat ja vievät kaiken liikenevän vapaa-ajan. No, tämä haaste on mukava juttu ja sitä löytää itsensä mielenkiintoisista paikoista ja keskusteluista. Helpottaa kummasti kun deadline on selvillä.





Liikuntaohjelmassani oli tänään muokkaustunti, joka oli mukavan haastava. Aivan huippufiilis jäi tunnin jälkeen ja huomenna on odotettavassa hiukan jäykkyyttä ;D.

Sain loopattua molempien (ti ja to) jumpparutistukset. Alla looppailukuvat, jotka kertovat mukavasti dataa.

Tiistai


Torstai

 


 
Päivittelen vielä tänään nuo sentit, ne mittailin jo eilen. Äkkiseltään katsellen suunnilleen samoissa senteissä kuin marraskuussa 2014. Jossain kohden enempi jossain vähempi. Välillä toki tuntuu, että mittaustapanikin vaihtelevat.
 
Leppoisaa torstai-iltaa!
 
 

 

Kommentit

  1. No wau! Täällähän pitää ruveta vierailemaan usein hakemassa tsemppiä. Reippaasti olet liikkunut ja tulokset kyllä näkyy mekkokuvasta. Mekkokin on hieno.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli