Mainio sunnuntai

Jihaa mikä viikonloppu on ollut. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kuten itsestään liikkuvia autoja, mutta myös hyviä keskusteluita ja ihania ihmisiä. Ostin itselleni myös Sokkarin 3+1 päiviltä muumikannun, kun tuo keltainenväri sopii keltaisen Teeman kanssa. 

Aamupäivästä kävin jumpassa ja venyttelytunnilla. Tuo kahden tunnin kombo on oikein hyvä. Ensin reippaampaa lihaksia liikuttavaa liikuntaa ja sen jälkeen rauhallista syvävenyttelyä. Kuvan data on muokkaus tunnilta. 

Tällä viikolla liikuntapäiviä on ollut mukavasti ti, to ja su. Liikunnat on olleet "jumppia". Kahdesti olen ollut muokkauksessa ja syvävenyttelyssä sekä kerran spinningissä. Toki sitä on käveltykin jonkun verran, mutta lenkillä en ole varsinaisesti käynyt. 

Viime sunnuntaina aloitin uudestaan kyykkyhaasteen (ekalla yrityksellä sairastuin). Ekana iltana tein hienosti kyykyt, mutta maanantaina unohdin kaikessa kiireessä tehdä puolet kyykyistä. Huoh. Tänään aloitan haasteen jälleen kerran uudestaan. Nyt sen verran viisastuneena, että laitan itselleni muistutuksen kännykkään. Tein myös päätöksen, että jos sattuisi käymään etten kyykkyjä ko päivänä tekisi niin siirrän ne seuraavaan päivää, enkä aloita uudestaan alusta.

Paprikan ja chilin taimet on lähteneet kivasti kasvuun. 


Kuvan karkit oli perhe jättänyt äidin kiusaukseksi keittiön pöydälle, mutta mä suoriuduin! Toki muistuttelin, ettei karkkeja saa jättää esille, kun sitä saattaa tarttua karkkiin ihan huomaamattaan tai heikolla hetkellä. Pitäisi tehdä päätös, että tavoittelenko sataa päivää vai miten elän tämän karkittoman kanssa. 

Nyt savulohisalaatin kimppuun...

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja tsemppiä alkavaan viikkoon!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli