Mukava viikon aloitus

Uusi viikko polkaistu käyntiin sisäpyöräilyllä. Kylläpä kuulosti hassulta, mutta Loopin valikossa ei ollut spinningiä vaan sieltä löytyi tosiaan tuo hieno, mutta oudohko termi sisäpyöräily. Tunti oli tosi upean voimaannuttava. Viikko alkanut siis mukavasti, etenkin kun työpäiväkin sujui mukavasti.

Tänään söin pitkästä aikaa einestä lounaalla, en edes muista millin tuota ennen. Melkoinen pohja noteeraus, HK:n lihapullat ja muusi. Ennen tuollainen lounas ei olisi ollut ollenkaan paha, mutta nykyään nuo einekset tuntuu vaan niin vierailta. Erehdyin ostamaan muutaman annoksen viime viikolla, kun oli niin halpaa (juu minussa asuu pieni Sulo Vilen) ja mutta kukaan perheestä niitä ei suostunut syömään, niin pitihän mun uhrautua ruokaahan, ei heitetä hukkaan. 


No päivällinen oli jo sitten ihan mallikelpoinen. Kalkkunaleikkelettä, raejuustoa, friseesalaattia, porkkanaa, tomaattia, kurkkua ja paprikaa nam.


Tällaista tänään :D.


Kommentit

  1. Eineslihapullat on kamalia!! Sen oon maininnu kyllä ennenkin, ja joku blogin lukija määränny niitä mulle rangaistukseksikin joskus. Mutta onneksi vältin sen rangaistuksen ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllähän itse tehty aina einekset voittaa, mutta toisinaan kuitenkin eines on ihan ok -valinta. Varsinkin jos sitä vertaa johonkin rasvahöttöön eli pikaruokaan. :)

    Ihanaa ja kevyttä viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kyllähän nuo einekset on joskus on ihan ok. Mä elin ennen töissä Saarioisten keitoilla ja ehkä miellän liikaa nuo einekset "entiseen elämään".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän ja niinhän se kannattaakin! Itsekin harvoin niitä käytän. Hätävarana nälkäiselle ovat kuitenkin vaikkapa pitsaa parempi vaihtoehto. Mutta ei puhuta nyt ruoasta, ettei tule nälkä. :D

      Poista
    2. Ei einesten puhumisesta tuu nälkä. Pikemminkin menee ruokahalu.

      Poista
    3. Kyllä minulle tulee. Voisin ihan hyvin syödä nyt vaikkapa jonkin kiusauksen. Noo, juon vettä ja pesen hampaat. Öitä kaverit!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli