Tilulili tiistai

Aurinko paistoi päivällä oikein mukavasti, vaikka tuolla ulkona melkoisen viileä keli olikin. Vielä tänään pitäydyin kuitenkin sisäliikunnassa. Kiireisen illan liikuntaohjelmassa oli spinningiä ja syvävenyttelyä. Oli melkoisen sovittelun tulos, että sain mahtumaan ne illan ohjelmaan, mutta toisaalta kun tiesin, että seuran kerran pääsen jumpalle aikaisintaan lauantaina, todennäköisesti sunnuntaina, niin päätin sovitella jumpat illan ohjelmaan ja vaikka tinkiä kotitöistä ;). Oli tosi vaikeeta :D.

Päivän lounas tuli kuitattua kokojyväsämpylällä, kun sellainen eteen tupsahti, vaikka olin suunnittelut meneväni ruokalaan syömään soppaa. Sopalla olisi tosiaan pärjännyt pidempään. Onneksi olin kuskannut töihin välipalaksi rahkaa ja porkkanoita jääkaappiin. Niillä pärjäsin pitkälle iltapäivään. Päivälliseksi söin salaattia ja iltapalaksi 1/2 banaani ja ruisleipää. 


Ai niin tänään oli kyykkyhaasteen kolmas päivä eli 60 kyykkyä. Oon muistanut nyt kyykätäkin. Huominen on kyykyistäkin vapaa, varsinainen lepopäivä.

Nyt mä lähden treffaamaan ystävääni nukkumattia. Öitä!

Kommentit

  1. Minunkin lienee aloitettava kyykkäys uudestaan. On jäänyt jokunen päivä väliin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli