Välirauha vaa'an kanssa

Lomaviikko on sunnuntai-illassa. Loma meni nopeasti juuri mitään erityistä tekemättä. No tulihan sitä käytyä muutamassa museossa ja vietettyä aikaa Helsingissä. Tällainen rauhallinen lomakin on joskus ihan ok. Liikunnat jäi tällä viikolla aika vähiin, tunnustan ihan laiskuutta.

Olen tehnyt välirauhan vaa'an kanssa. Nyt se näytti paljon realistisempia lukuja. Viime keskiviikon lukemassa oli oikeastikin vikaa ja se näytti noin 2,5kg liikaa. "Liikaahan" se toki vieläkin näyttää mutta se ei ole puntarin vika vaan mun.

Pikku hiljaa on olo, että kotiin pitää herätellä kevättä. Innostuin vaihtamaan energiset verhot jotka piti vasta vaihtaa vähän myöhemmin ikkunanpesun jälkeen. Heh ehkä tämä on Freudilainen lipsahdus ajatuksesta jättää ikkunat pesemättä. 

 

Innostuin laittamaan myös kirppisl öytöni keittiötä valaisemaan. Tykkään hurjasti tuosta valaisimesta vaikka se saisi olla ehkä aavistuksen isompi. Perhekin hyväksyi sen mukisematta vaikka ennakkoon odottelin vähän juputusta ;).


Otin vastaan 31 päivän kyykkyhaasteen. Tänään on ollut ohjelmassa 50 kyykkyä ja huomenna se on jo 55. Ensi viikolla on muutenkin tarkoitus tsempata liikuntojen kanssa, joten tuo kyykkyhaaste on mukava lisä.

Tänään olen ollut 42 päivää karkitta! Vähäks hienoo, vaikka itse sanonkin. Vielä mahtavampaa olis kun vois todeta olleensa saman ajan kokonaan herkutta, mutta herkkujen määräkin on ollut minimissä, joten en hirveen huonoo omaatuntoo pode.

Tsemppiä viikkoihinne!

Kommentit

  1. Täh??? Pitääkö ikkunat pestä joka vuosi??? Se on semmoinen homma, joka minusta on kaikkein vastenmieleisin, vaikka on hyvää liikuntaa. Joka vuosi yritän sentään muutaman ikkunan pestä. Edellisessä asunnossani oli 96 ikkunapintaa pestävänä. Ja nuorena perheenäitinä joskus pesin jopa kaikki yhdellä kertaa. Nyt vähän hellitän.

    Tuo lamppu on kaunis. Vähän sellaista tanskalaista, ehkä Poulsenin tyylistä.

    VastaaPoista
  2. Meillä kotona pestiin ikkunat 2x vuodessa. Ei oo "lapsi" perinyt äidin siivousintoa. Hyvä kysymys tarviiko ikkunat pestä kerran vuodessa!

    VastaaPoista
  3. Välirauha jatkukoon!

    Minulla tänään 62. karkiton (suklaaton) päivä. Jaksaa jaksaa! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli