Minilomareissu

Piti päästä muutamaksi päiväksi pois kotoa, että loma tuntuisi vähän enemmän lomalta.
Pakkasimme kimsut ja kamsut isännän kanssa ja lähdimme "suuren kirkon" tukikohtaamme hieman rentoutumaan kaiken kiireen jälkeen. Kävimme romanttisesti teatterissa ja syömässä. Näytelmä oli ensi-illassa ollut Molierin Luulosairas, joka oli todella hauska. 


Toisena päivänä isännällä oli työkuvioita, joten kulutin aikaani ja nautin kiireettömyydestä kiertelemällä Helsingin keskustan kauppoja ja kirpputoreja. Mitään ei tullut ostettua eli maltoin mieleni hienosti ja samalla tuli melkoinen lenkkikin heitettyä. Kävin myös lounaalla suosikki Thai-ravintolassani Tamarinissa ja arvata saattaa, että täyteenhän sitä tuli itsensä ahdettua. No, lomalaisena ongelmaan oli oiva ratkaisu kipsuttelin kämpille "päiväunille". Pötköttelyn jälkeen päätin pistää ranttaliksi ja käydä läheisessä leipomossa juomassa päiväkaffetta ja ottaa kyytipojaksi niin ihanan pistaasipullan. Kotikaupungissani en ole noihin pistaasipulliin törmännyt, joten sallin herkun itselleni.     



Tein kaffen jälkeen vielä toisen kierroksen, joten päivään mahtui kaksi "lenkin kaltaista" rykäisyä, yhteensä matkaa kertyi noin 11 km.

Helsingissä paistoi päivällä aurinko niin ihanasti, tosin tuuli oli melkoinen. Kotikulmilla sää näytti päivällä olevan vähän huonompi. 


Huomenna on ohjelmassa ainakin jumppaa ja kotiaskareita. 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli