Nyt loppu hiljaiselo

Nyt on taas aikaa, aikaa itselle ja omalle hyvinvoinnille. Viimenen kuukausi ja siitä erityisesti vikat 2 viikkoa oli melkoista haipakkaa. Työt ja "vapaa-ajan projekti" veivät kaiken ajan. Tämä viikko on töistä lomaa ja ajatuksena on hoitaa rästikotitöitä, kuntoilla, käydä ukon kanssa "treffeillä" ja ihan vaan olla. 

Liikunta on jäänyt vähiin muutamana viime viikkona tai no arki oli todella aktiivista loopin mukaan, jota normaali arki ei ole ilman liikuntaa. Ruokailutkin meni loppu ajasta siihen että sitä söi mitä nopeasti ehti nappaamaan tai eteen tuli. Muutamia vaalimakkaroitakin tuli syötyä ja kävin jopa grillillä hakemassa makkaraperunoita. Heti perään on todettava, että edellisestä grilli kerrasta varmaan kohta jo 2 vuotta :). 

Viime sunnuntaina tuli täyteen 90 päivää karkitta. Pohdin, että josko tämän nyt sitten päättäisi 100 päivään. Maistelu listalla olisi popcorn-suklaa ja lakritsi Kismet.

Kuvia viime viikoilta (ylärivi: thai-ruokaa, makkaraperunat ja pastaa)



Yhteenvetona voi todeta ylämäki, alamäki, ylämäki sitä tää elo tuntuu olevan ruokailujen ja liikuntojen suhteen, mutta kohtuudessa on nyt pysytty, ainakin määrissä. Ensi viikolla vähän salaatimpaa ruokaa ja enempi liikuntaa. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli