Pääsiäistä ehtii vielä toivottaa

Kiirettä pukkaa ja projekti vie lähes kaiken vapaa-ajan. No kohta helpottaa!

Meillä kotona ei näy pääsiäinen tänä vuonna poikkeuksellisesti juuri lainkaan, ei vaan kapasiteetti riitä kipuamaqn vintille ja kaivamaan koristeita, saati, että saisi ne aseteltua ;). Hmmm tai no onhan tuossa pöydällä raeruohopurnukka, virpojien vitsoja, jääkääpissa mämmiä ja pannulla on lammasta, joten ei tässä ihan retuperällä olla :D.  


Torstaina poistatin muutaman luomen ja nyt kärvistelen kun tikit toi saunakiellon. Eilisenkin 10 h ulkoilun jälkeen olisi ollut ihana mennä lämpimään saunaan. Ei auta kun vaan odottaa ensi perjantaita...

Ulkoillessa on nähnyt paljon kevään merkkejä. Eilen lensi ihan pään yläpuolelta joutsen pariskunta ja kevään ensimmäisiä näkemiäni leskenlehtiä ihaillessa melkein astuin pikku hiljaa horroksesta heräilevään kyyhyn. Velipoika kysyi, että mikä muovikäärme siinä sun jalan vieressä on... Ei ollut muovikäärme vaan kyy joka heräili ja lähti pikku hiljaa lipettiin.  Eilen oli muuten upea auringonlasku.


Tänään on ollut aika hengähtää, tsekkailla taimien tilannetta ja istutin lisäksi vielä basilikaakin. Tämä päivä menee projektin aikataulu- ja suunnittelutyössä sekä kotitöidenrästejä hoitaessa. Astianpesukone surisee, pesukone laulaa ja pitäisi vielä saada tuo imuri murisemaankin.



Kuvasta löytyy chilin, paprikan ja tomaatin taimet. Basilikan istutin tänään ja tuo laventeli on ollut jo alulla parisen viikkoa. Sen itämisaika pussin kyljen mukaan on 4-5 viikkoa!

Hyvää pääsiäismaanantaita ja mukavaa alkavaa viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli