Kun joku "päättää" sun puolesta

Viime viikko on mennyt sulatellessa alkuviikosta saamaani "uutista". Olin vatuloinut pitkään erästä asiaa ja päätin ottaa alustavan askeleen kohti varsinaista päätöstä asiassa. Otin reippaan askeleen alkuviikosta asian etenemiseksi, mutta joku "päätti" puolestani, että minulla ei ole vaihtoehtoa. Tunne oli pysäyttävä etenkin kun tuo "päätös" tuo ja tulee tuomaan eteeni asioita, joiden kanssa joudun elämään loppuelämäni, asian vaikuttaessa enemmän tai vähemmän. Nyt sulattelen asiaa itselleni. Aika näyttää mitä tuleman pitää.

Viikon pasmat meni täysi sekaisin ja tunnustankin, että spinningit yms liikunnat jäivät väliin, eikä ruokailutkaan menneet ohan suunnitellulla terveellisellä linjalla, muttei onneksi nyt ihan överiksikään menneet. Nyt ei auta kun koota itseni!




Kaikesta huolimatta viikkoon on mahtunut mukaviakin asioita, kuten lapsen hyvä todistus ja sen juhlistus ravintolassa hyvän ruuan kera.


tai käyskennellessä kauniissa järvimaisemassa.

Iloa ja valoa sunnuntaihin!


Kommentit

  1. Ihana järvimaisema, voimaannuttava! Herkkuruokaa juhlahetkeen ja mainio kortti kevennystä innoittamaan. Iloa ja valoa kesääsi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli