Maanantai aatoksia

Tänään venähti taas töissä myöhään. "Peruspäivä" meni koulutuksessa ja kun työpaikan kautta kotiin pyörähdin avaten koneen, niin arvatahan saattaa, että siihen jömähti toviksi. Kotona väkersin pikakanasalaatin, ennen kuin lähdimme kaupoille, ettei koko kauppaa tyhjennettyä. Kauppareissulla kärryyn eksyi ruokaa ja omenapuu.

Kerroinkin jo aikaisemmin kuinka karusti pupu kohteli viime kesänä istuttamaani omenapuuta. Hetken jo ajattelin, etten istuta uutta puuta tilalle, mutta tulinkin toisiin aatoksiin. Olin jo aiemmin päättänyt, etten istuta kuin yhden omenapuun pihalle ja nyt uutta puuta etsiessä keksin itselle uuden tuttavuuden Perheomenapuun. Yhdessä rungossa on kolmea lajiketta. Tuossa omassani runko on kesälajike Valkeakuulasta, latva on syyslajike Pekkaa ja oksa syyslajike Hetaa. Ens talvena rakennan melkoisen punkkerin puun ympärille, sen verran kallis sijoitus tuo oli ei ollut kolme yhden hinnalla.




Innostuin myös kaivamaan Possumunkin eilisen blogikirjoituksen innoittamana oman sukan tekeleeni esiin. Saas nähdä koska sen saa valmiiksi :). 



Päivän syömiset on olleet ihan hyvät, tosin liikkumiseen nähden ehkä aavistuksen runsaat. Lounaalla salaattia, kanaa ja riisiä ja päivälliseksi kanasalaattia. Söin toki aamupalan ja välipalojakin.

Huomenna on toinen koulutuspäivä ja päivä menee pitkäksi, joten jumppa taitaa mennä keskiviikkoon.

Tsemppiä viikkoonne!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli