Uuden alkua vol 479

 Viikko hurahti taas vauhdilla. Viikkoon mahtui pari pohjoisen reissua, joista toinen oli työreissu ja toinen meni harrastukseen liittyvässä koulutuksessa. Tiistai-iltana olo rupesi olemaan työreissussa aika ankea. Loppuviikko menikin sitten troppien voimin. Ei sentään pysäyttäneet lentoaseman turvatarkastuksissa 😂. Kuvassa ei näy pussukassa olleet "irtonapit" c-vitamiini-, karpalo- ja kalanmaksaöljytabletit.

Eilen oloni oli vielä ankea. Tänään oli ensimmäinen suht normaaliolon päivä, mutta vähän pidemmän työpäivän jälkeen olo oli kuitti eli ei vielä ihan kunnossa olla. Lenkille olisi kova polte.

Aamulla kävin puntarissa enkä ilahtunut lainkaan. Kaikki mahdolliset hälytysrajat on nyt sitten ylitetty. Balanssia ei siis ole edelleenkään löytynyt. Homma toimii aina vain hetkisen, mutta arjen ollessa rikkonainen rytmi ja järkevyys katoaa niin helposti. 

Päivälliseksi säin salaattia.

Aloitin tänään tarkemman ruokapäiväkirjan pidon eli kirjailen toistaiseksi kaikki ruuat vihkoon. Päiväkirjan pidolla on ollut ainakin aiemmin ruokailuja järkevöittävä vaikutus. 

Ilahduttavia löytöjä pihalta


Tästä se taas lähtee... Kevyempää minää kohti vol 479.




Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli