Carpe Diem

Nyt ei auta kun skarpata hetkeen, ottaa härkää sarvista ja käynnistää mun oma carpe diem tours. Viimeisen viikon aika on joutunut hiukan miettimään moniakin asioita. Tällä viikolla  sain vahvistuksen sille epäilykselle, joka nousi viime viikolla esille. Manailin turhan pitkään "huonoja" silmälaseja kun en oikein nähnyt. Ajattelin, että nyt lasien vaihdon sijaan toteutan haaveeni silmälaseista eroon pääsemiseksi ja kävin tutkituttamassasi silmiäni. Esitutkimuksessa selvisin että minulla on harvinainen silmäsairaus, joka löytyy yleensä paljon nuorempana. Nyt odottelen kutsua tarkempiin tutkimuksiin ja hoitoon pääsemiseksi. Tauti ei ole mikään täysin sokeuttava, mutta pahimmillaan heikentää näkökyvyn, niin huonoksi, ettei voi esim. autoilla. Kuorma-autokortti kuulemma jo lähtisi ( no, onneksi sellaista ei ole tullut hankituksi ;D ) Sairaus siis vaikuttaa päivittäiseen arkeen ja aiheuttaa muutoksia elämään. Nyt energiat ja ajatukset on kaiken mahdollisen tiedon etsimisessä ja asian sulattelemisessa. 

Mun kohdalla tuo kuvan mainos toteutui totaalisesti ajatus silmien operoinnista "mullisti mun maailmain".


Syömiset on olleet perusruokaa ja muutenkin semi hyvät. Toki niissä on vieläkin petrattavaa, mutta en jaksa nyt siitä stressata, kun on paljon muutakin mietittävää ja puuhattavaa. Pikku hiljaa täytyisi toden teolla aloittaa iloisten perhejuhlien suunnittelu ja järjestelyt, ettei ne jäisi viime tinkaan. Kakkua lukuunottamatta teen kaikki tarjoilut itse. 

Kuvassa pihan kukkia (laventeli, orvokki, leinikit, ahomansikkaa), herkkulounas ja "kesän" ensimmäinen sieni, jonka "merkistä" ei harmaintakaan hajua.

Eilen tuli Loopin aktiivisuustaso hienosti täyteen, kyllä tämä tästä!

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

Kommentit

  1. Tuo sieni vaikutta joltain seitikiltä, älä syö... Minäkin olen ajatellut hankkia tuon Loopin, liekö siitä sitten mitään hyötyä, mutta mukavahan sitä olisi seurailla. Ja hei, älä huolehdi silmistäsi, se on varmasti kamalaa, mutta elämä jatkuu ja näkökykyä siis jää jäljelle. Ja jos saan olla vähän sarkastinen, niin mehän ollaan jo nähty kaikki...

    VastaaPoista
  2. Juu sienen aattelin jättää rauhaan. Mä en kerää kuin kanttarelleja ja suppilovahveroita, kun ne varmasti tunnistan.
    Loop on ihan hauska. On hurjaa huomata kuinka vähän sitä tuleekaan liikuttua ilman erillistä liikuntaa. Loopistä saa parhaimman hyödyn kun hankkii sykevyönkin.
    Silmistä pheen ollen ei me vielä ihan kaikkea olla nähty :D, mutta tosiaan murehtia ei auta ainakaan tässä vaiheessa kun asiat on suht hyvin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli