Huisa viikonloppu takana ja viikkokin jo pitkällä


Jos viikonloppua kuvailisi käyttäisin sanoja huippu, elämyksellinen yms. Yksi elämys sekin oli, etten sovittanut ajoissa "reissuvaatteita", jotka olivat kutistuneet talven aikana kaapissa :/. Ajoissa valmistautuminen olis ihan jees. No viikonloppu on jo reippaasti takana ja ollaan melkein keskiviikossa. Illat on mennyt paikkoja puunatessa ja tänään tein yhden kuivan kakun juhlia varten. Huomenna pitäisi tehdä toinen kakku ja suolaista piirakkaa unohtamatta puunausta edelleen. Pihaa pitää vielä entrata ja pihakalusteet pyyhkiä. Uskomatonta miten tota pölyä kertyykin kaappien päälle, mutta nyt kelpaa, kun on kaappien pälyset imuroitu ja pyyhitty.

Liikkumassa en ole käynyt, mutta tänäänkin Loopin aktiivisuustaso ylittyi hienosti. Odotan kovasti jumpalle pääsyä, mutta nyt vaan en malta kun kaikki aika menee järkkäilyyn. Toiveissa olisi, että perjantaina olisi asiat niin hyvässä mallissa, että ehtisin jumpalle. Hommaa vaan on niin paljon ja kun tiedän oman "stressailuni" niin tää on helpompi tie.


Ilmojen halki käy lentäjän tie...

The tiikerikakku, joka oli hurjan nopsa tehdä. Mausta en vielä tiedä, mutta kuvittelisin, että hyvää on ;). Olin jopa niin puritaaninen, etten maistanut edes taikinaa.

En muista milloin keittiön työpöytä olisi ollut noin tyhjä.

Heljät sai mennä kaappii vähäksi aikaa.

Pihalla oli taas ihania kukkivia. 

Mukavaa tiistaita ;).


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli