Juhlat juhlittu

Perhejuhlat  on juhlittu ja arki on palannut. Juhlatarjoiluja jäi melkoisesti yli. Onneksi suurimman osan sai pakkaseen ja sukulaisille eli niitä tarvinnut syödä montaa päivää =). Tosin ne jäljelle jääneet lusikkaleivät huutelevat pahasti. Onneksi olen niiden huudon ulottumattomissa muutaman päivän työreissulla.




Viime viikon söin todella kurin alaisesti juhlaviikonloppua lukuunottamatta ja samaan moodiin pitäisi päästä nyt. Jostain syystä se ei vain tunnu onnistuvan millään. Hetkittäin saan hyvän flown päälle ja kaboom se kasahtaa hetkessä. Ärsyttää kirjottaa kerta toisensa jälkeen uuteen nousuun vol xxx ja plaa plaa plaa. Pitäisi keskittyä enempi tähän menttaalipuoleen kun oon tunnesyöjä ja eipä tuo ahmimishäiriökään kovin kaukana lienee ole.

Täällä työreissussa sitä on helppoa tehdä itsetutkiskelua, kun iltaisin ei ole muita "virikkeitä" tai vastuuta muista eli aikaa on. Liikunta vermeet lähti uskollisesti matkaan. Hotellilla on tarjota Jopoja ja pyöräilykypäriä lainaksi. Eilen ja tänään kävin tekemässä pikku pyörälenkin. 

Yhdistetty lounas/välipala/päivällinen


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli