Merkki


Merkkiä tässä on odotettu ja kyllä se taisi tosiaan tulla nyt eteen, ei tuon kyltin muodossa vaan peilin edessä sovituskopissa vetäessä jättikokoisia kinnaavia farkkuja jalkaan. No ne oli oikeasti huonon malliset farkut, havaitsin sen sovitussession jälkeen. Useita farkkuja myöhemmin totesin ettei kokokaan ole niin suuri kuin ne ekat farkut antoivat ymmärtää. Sen jouduin toteamaan, että liian suuri kuitenkin.


Motivaation suunta on vähän, niin kuin tässä kuvassa eli kovasti nousussa. Tosin motivaatio ei varmaan missään vaiheessa ole hirveen alhaalla ollut vaan ongelmat on ollut jossain muussa eli arjen toiminnassa ja valinnoissa.

Liikunta aktiivisuutta on pikku hiljaa ( niin hiljaa ) kasvatettu. Jumppakalenteri on tulostettu jääkaapin oveen, juoksulenkkarit on ostettu ja kuntosaliin on käyty tutustumassa. Nyt vain liiketta kehiin.

Karkkilakossa olen ollut reilun viikon ja se jatkuu vielä pari viikkoa. Lomareissussa on lupa syödä seuraavan kerran hiukan karkkia.

Ensi viikosta lähtien lomaillaan kevyesti, muttei totaalikieltäytyen. Elokuussa kähtee tehotreeni ja operaatio iltapuku saa alkunsa.







 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli