Oma maa mansikka


Lomareissulta on palattu. Niin ihana kun on reissata, oli kotiin ihana palata.
Kotiin päästyäni kipaisin pihan perälle keräämään mansikat. Oma maa mansikka, muu maa mustikka vai miten se nyt oli,

Lomareissu suuntautui Keski-Eurooppaan perinteisen näppärästi omalla autolla. Laivamatka sujui mukavasti. Mennessä oli hiukan parempi ja tilavampi hytti. Hytissä odotti pullo kuohuvaa ja hedelmätarjotin, mukava matkan aloitus.

Laivatunnelmia

Bond leffasta "tuttu" Belvedere hotelli tuli Alpeilla vastaan. Tuolla olisi upea joskus päästä yöpymään.

Kukkaloistoa Saksassa

Matkan varrella oli ihania linnoja, syötävän söpö nallekauppa, upeita vuoristomaisemaa yms.
Voimaantuneena upeista Saksan, Itävallan ja Sveitsin maisemista on aika palata kotiarkeen. Lomaa on vielä jäljellä eli mikäs on laiskiaisen ollessa. 














Kommentit

  1. Voi kuinka mukavia olivat nuo edellisessä avioliitossani tekemämme Eurooppan matkat pienten lasten kera. Niin monta Bed&Breakfastia tuli tutuksi. Nyt kävimme lapissa. Jospa saisin nykyisenkin mieheni houkuteltua autoilemaan Eurooppaan. Olitko yötä suunnitellusti hotellissa vai ex-tempore missä milloin satuit olemaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teimme majoitus buukkaukset päivä kerrallaan eli meillä ei ollut tiukkaa reittisuunnitelmaa. Muutama "pakko käydä" paikka oli etukäteen suunnitelmissa. Meidän poppoolle sopii hyvin tuon tyyppiset reissut :D.

      Poista
  2. Ihastuttavaa lomailua, silmänruokaa ja varmasti myös herkkueväitä matkan varrella? Pieni irtiotto arjesta auttaa ja matkahan on juuri sitä. Suloisia, herkullisia mansikoita!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli