KeToPe ja vähän LaSuAkin

Keskiviikkoilta meni velipojan kanssa. Minä tarvitsin peräkärryä pihapaviljongin noutoon ja velipojalla sellainen oli. Se oli polttopuita täynnä. 1/2 ko illan liikuntasuorituksesta tuli siis polttopuita peräkärrystä liiteriin siirtäessä. Kiertelimme myös kauppoja. Olipas leppoisaa 😄 ja mukavaa yhdessäoloa velipojan kanssa. Hassua sinällään, että entisen kiistakumppanin kanssa on kiva putista niistä siipoista kotona, kun ne ei ymmärrä "meidän perheen" tapoja 😄. Liikuntasuoritus 2/2 oli pikku iltalenkki velipojan koiravanhuksen kanssa.

"Rautakauppoilta" mukaan eksyi suojat omppu- ja luumupuuhun (sorry puput), ruukut terassille sekä södet pinkit puutarhahanskat. Hätäpäissäni laitoin jo lehtikompostin omppupuun juurelle, kun pupu on sen juurella useana aamuna nyköttänyt vaikka on jättänyt sille melkoisen apilapellon (lue ajanut laiskasti nurmikkoa). Hyväkäs näyttää viihtyvän myös terassilla.


Torstaina menin töistä suoraan jumpalle. Upea tunnin rääkki, joka tuntui jo samana iltana reisissä ja alleissa. Ilta meni sitten erilaisissa kotiaskareissa.

Perjantai oli melkoista lentoa aamu kasista ilta kymppiin. Tai kympiksi tulin kotiin, jossa sitten piti ruokkia  nälkäiset katoksen kokoajat. Torstain jumppa tuntui mukavalta lihaksissa (ai missä ;D)

Kaikkiaan voi todetä, että lomaltapaluu viikko sujui onnistuneesti. Ainoa joka hieman itseäni rassasi oli huonot yöunet. Jos pitäisi määritellä tai saisi "vapaasti" toimia olisin kyllä ilta-/yöihminen, mutta niin usein joutuu toteamaan tämän yhteiskunnan olevan vanhastaan aamuvirkkujen "vallassa".

Viikonloppu la-su menee jälleen näkemisen merkeissä ja tapaan vanhoja opiskelukamuja vuosien takaa. Aika huisaa. Osan kuulumisia olen tosiaan vuosien varrella kuullutkin, mutta osan kuulumisia ei juurikaan kuullut. Aikamatka nuoruuteen siis edessä.

Liikunnat, eivät tällä viikolla toteudu ihan "kympisti", vaan jäävät kertaa vaille vajaaksi, mutta tää viikko oli kaikella tapaa aika poikkeuksellinen.

Mukavaa viikonloppua ja nähdään ensiviikolla!

Kommentit

  1. Niinpä niin. Töihin sitä pitää kohta minunkin mennä ja ryhdistäytymistäkin olen yritellyt. Kesä siis alkaa olla lopuillaan. Ei se haittaa. Syksy on kivaa aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksy on tosiaan mukavaa aikaa. Etenkin elokuun pimenevät illat. Tsemppiä sinne!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli