Trooppista yötä odotellessa

Otsikko tuli ihan arpomalla kun taustalla pöhisevästä toosasta tuli seiskan uutiset ja Pekka Pouta aprikoi säätä....

Yritin lähteä tänään töistä vähän aikaisemmin, että ehtisin nautiskella upeasta päivästä, mutta työnimu vei melkein mukanaan. Taisin olla kotona puolta tuntia aikaisemmin. 

Tänään liikuntaohjelmassa oli kiertoharjoittelu. Alkulämmöt, kolmisen kymmentä treenipistettä ja loppuvenyttely. Me like!

Havahduin jälleen kerran, että musta on tullut melkoinen "tekniikan palvoja". Kesken harjoittelun "sammunut" sykevyö pänni melkoisesti. Dataa tuli kahdesta erässä ja melkoinen pätkä jäi pois. Oikeesti tärkeintähän on se liikunta, joka on tehty ja data on vaan sivuseikka, mutta silti.

Jonkun kliivia kukkii upeasti, omani taitaa möksöttää, kun ei ole tänä kesänä kukkinut...



Viime yönä tuli nukuttua edellisyön tapaan hiukan huonosti, joten yritän päästä ajoissa nukkumaan ja jätän mahdollisen trooppisesta yöstä nauttimisen muille. Hyvää yötä!

Kommentit

  1. Oi, että tämä väritys onkin ihana! Minussa on kanssa vähän tuota vempelevikaa. On niin paljon innostavampaa, kun joku mittari kertoo, millaisia tuloksia on saatu. Tiedän ihan tarkkaan sen tunteen, jos mittari temppuilee. Treeni ei vain ole silloin sama ;)

    VastaaPoista
  2. Blogissani on sinulle tunnustus.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli