Home sweet home

Reissussa oli mukavaa, mutta oli ihana palailla kotiin. Kunnon ruoka, tasainen lämmin vesi ja sauna niitä ehti melkein tulla ikävä lyhyellä.

Reissu alkoi perinteisellä Starbucksin latella lentokentällä. Tällä kertaa tuli lennettyä British Airwayssilla. Se oli oikein positiivinen kokemus, palvelu oli oikein hyvää. Hotelli oli tutuksi tulleella Paddingtonin alueella, josta oli helppo suihkia ympäri kaupunkia. Matkaan mahtui museoita, musikaaleja ja shoppailua. Askeleitakin tuli joka päivä melkoisen paljon. Tuo kuvassa oleva 26700 askelta oli kyllä ehdottomasti reissun ennätys. Primarkista löytyi edullisia vaatteita arkeen.


Söimme reissun aikana aika paljon pikaruokaa. Selittelen itsellenikin, että miksi... Ehkä siksi että KFC, mäkkäri yms oli melkein joka nurkalla, ruuan sai nopeasti ja se oli edullista. Pakollinen fish and chips annos tuli myös syötyä reissussa. Hotellissamme oli aika köykäinen aamupala. Siellä oli tarjolla paahtoleipää, kinkkua, juustoa, kananmunia ja marmelaadia. Ikävä ehti tulla erityisesti rahkaa, kasviksia ja tummaa leipää.


Baker Street 221b on jäänyt aikaisemmilla Lontoon reissuilla pongaamatta, mutta nyt siellä tuli käytyä kahdesti. Toisella kerralla kävimme myös Sherlock Holmes museossa, joka oli tyylikäs pikku museo, jossa riitti katsottavaa.

National Galleryssä oli upeita maalauksia, erityisesti Van Goghin Auringonkukkia lumosi kauneudellaan. Teoksessa on jotain mystistä. Olenhan minä nähnyt tuosta kuvia, mutta ei kuva säväytä samalla lailla kun napitat taulua livenä. Positiivinen yllätys oli se, että National Galleryyn oli ilmainen sisäänpääsy.

Tänään olen nauttut täysin siemauksin saunasta ja tasaisesta lämpimästä vedestä. Suomessa on moni perusfasiliteetti hoidettu aika upeasti :). 





Kommentit

  1. No hups, oltiinko me perjantaina (23. päivä) Heatrhowlla samoihin aikoihin? Me lähdettiin sieltä kotia kohti klo 19.35 - päästiin sillä uudella Airbus A350:lla. Ei pölvästit tiedetty mitään, ennen kuin kapteeni kertoi :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli