Hyvä viikko takana

Viime viikko jatkui hyvässä viireessä. Tällä viikolla on tullut käytyä lenkillä ja jumppiinkin on päästy. Viikonloppu oli urheiluvapaa noin periaatteessa 😄. Lauantaina tuli käytyä isännän kanssa ulkona ja pitihän sitä käydä tanssilattialla joraamassa kun oli niin hyvää musaa. Oli oikein virkistävää "ulkoilla" ja kun kotiin tultiin hyvissä ajoissa, niin ei mennyt sunnuntaikaan tärviölle. 

Syömiset oli viikolla kovin salaatti ja rahka painotteisia. Nyt viikonloppuna on tullut syötyä houkan huolettomammin ja muutama pala suklaata on tullut napsittua.

Sunnuntaina laittelin pihaa talviteloille. Paleltuneet pelakuut, kuivahtaneet laventelit ja kuivahtaneet krysanteemit saivat kyytiä. Tilalle laitoin kallunoita. Niitä pitäisiki hankkia vielä hiukan lisää. Virittelin myös lintulaudan vielä kun sen sai helposti upotettua maahan. Luumupuun ympärille virittelin suojaverkon, etteivät ystäväni rusakot käy apajille. Vastaava viritelmä täytynee laittaa vielä omena puuhun tuon väliaikaisen viritelmän tilalle. Ensi viikolle jäi vielä pihahommia.

Viikonloppuna kävimme perheen kanssa pyörähtämässä Ikeassa. Aluksi ravintolassa pakolliset Ikea lihapullat. Mukaan sieltä  ei tarttunut kuin muutama suklaalevy, sadeviitta ja teippipuhdistin, mutta sai,me tarkistettua asioita tulevia hankintoja varten. Koti,atkalla teimme pienen mutkan ja kävimme katsomassa lähteviä lentokoneita, nostamassa siis matkakuumetta. Vajaan viikon päästä alkaa syysloma sekä äidin ja tyttären yhteinen muutaman päivän retki.

Voimaa tulevaan viikkoon!

Kommentit

  1. Hienoa, että viikkosi sujuu hyvin. Samanlaista jatkoa ja iloista matkan odotusta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli