Seesteinen sunnuntai

Kiireetön sunnuntai on luxusta. Viime yönä tuli nukuttua pitkään ja aamulla herätessä luin rauhassa päivän lehdet tabletilta. Havahduin, että paikallisen aviisin ja hesarin lukemiseen meni kevysti melkein pari tuntia, enkä edes lukenut ihan kaikkia juttuja.

Päivä on mennyt muutenkin rauhallisissa merkeissä. Pihalla kävin pikaisesti pyörimässä ja suunnittelemassa mitä pitää tehdä ennen lumen tuloa. Kanervat ja havut on nyt laitettuna kaikkiin ruukkuihin.


Vielä en ole vettä ja leipää linjalla ;). Tänään tuli herkuteltua karitsan paahtopaistilla, vuohenjuustolla ja bataattiperunoilla.


Nyt täytynee lähteä "kyläilemään" ja siellähän menee sitten koko loppuilta. Illalla pitää vielä muistaa valmistautua alkavaan työviikkoon taekkaamalla huomiset tapaamiset, työavaimet yms.

Hups mihin tämä lomaviikko humpsahti :).



Kommentit

  1. Muistithan tankata kylässä :D - huomenna alkaa kahden viikon herkuttomuus? Vettä ja leipää, kotona ja kylässä.... Mutta me selvitään.

    Pikkusiskon Prinsessaa lainaten "What's gonna work?? TEAMWORK!!"

    VastaaPoista
  2. No, söit kuitenkin oikeaa ruokaa, joten en pitäisi pahana tuota sun herkuttelua. Ihan vedelle ja leivälle ei sentään liene jouduttu...käsittääkseni nimenomaan ne makeat herkut, joista Possu tykkää, on kielletty..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli