Ensilumi

Tänään piti kirjoittaa oikein pitkästi ja ehkä miettiä vähän mitä kirjoittaa, mutta kuinka ollakkaan ilta on muuttunut melkein yöksi kun pääsin blogin ääreen...

 Aamulla hyvin nukutun yön jälkeen herätessä odotti iloinen yllätys ikkunasta katsoessa. Ensilumi oli satanut yön aikana. Lumi valaisi mukavasti ja päivän kruunasi myös auringon paiste.



Lintulaudalla kävi aamusta kuhina ja herra kurre pyörähti myös lounaalla.


Päivä on ollut mukavan vivahde rikas autoiluineen, kohtaamisineen, kokouksineen ja ehdinpä vielä vähän tehdä pihajuttuja sekä käydä 40minuutin juoksu-kävelylenkilläkin. 

Iltalenkiltä

Päivän syömiset pitivät sisällään rahkaa, puuroa, tortillaa, mandariinejä, välipalapatukan ja munakkaan. Mistään en tullut napanneeksi kuvaa, mutta tässä mandariinikuva eiliseltä  :).


Lunta oli tullut meillä päin ihan kivasti ja se on pysynyt koko päivän. Parin kymmenen kilometrin päässä ei lunta ollut juuri yhtään. 
Sain vihdoin tehtyä kuusesta, katajasta ja kanervasta "istutukset" kahteen ruukkuun. Nuo oli jonkun aikaa "aseteltuna" kuistilla. Keväällä sitten istuttelen nuo taimet ihan oikeasti.

Tässä päivääni, ei niin kronologisesti, mutta kuitenkin.

Kauniita unia!











Kommentit

  1. Kyllä minäkin odottelen lunta. Saan ilmeisesti odotella kauan. On tuolla joku läntti jossain ruohonkorsissa kiinni, mutta ei liene kauan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli