Maanantai aamuna väsymys ja ärtymys


Aamut on olleet viime viikkoina hiukan helpompia, lieko syynä kevennetty ruokavalio vai "vitamiinit". Tänään tosin jouduin kampeamaan itseni ylös sängystä, mitä en ole vähään aikaan joutunut tekemään. Illalla tuli valvottua aavistuksen verran liian myöhään ja heräilin yöllä pari kertaa, eihän siihen muuta tarvita.

Otsikkoa kirjottaessa soi päässä Leevi and the Leavingsin Unelmia ja toimistohommia, mistä kienee tullut mieleen. Krapulan ja vapinan tilalla mulla oli väsymys ja ärtymys. Mistäs sitä nyt krapula olisikaan tullut, jos kerran kuukaudessa juo ehkä sen lasillisen punaviiniä ;). 

Tänään olen herkutellut kanasalaatilla ja täytyy sanoa, että tuo wasabi-rucola on vain niin ihanaa. Hiukan kyllä rupesi tekemään mieli sushia wasabilla. No sushit ovat tällä hetkellä kiellettyjen herkkujen listalla. 

Ohkaiset yöunet saivat aikaan, että tänään laiskotti, en jaksanut lähteä jumppaan tai kävelylle. Hyvänä syynä ainakin itselleni kelpasi eilen hiertynyt kantapää ja ihan oikeastikin se vähän rajotti liikkumista. Huomenna pitää käydä ostamassa kunnon "rakkolaastareita". 


Heippa!


Kommentit

  1. Laiskiaisen väsymysmurina kuuluu tänne asti ;)

    VastaaPoista
  2. Väsymysmurinaa oli meilläkin ja siksipä kävikin niin, että kun luulin meidän, siis mun ja AM:n nousevan reippaasti siihen, kun kello hälyttää, että mun pitää ottaa lääkkeet. No ei. AM jäi sänkyyn veteleen sikeitä. Siispä päätin, että meen IHAN VÄHÄKSI aikaa sen viereen, sen nousee kohta kuitenkin. Herättiin TUNNIN päästä... Mutta ei enää muristu!
    Oltiin reippaita: syötiin aamupala; AM rupes tiskaamaan, mä muuten vaan siivoilin ja viikkasin pyykit jotka oli odottaneet sitä jo vaikka kuinka pitkään. Ja AM korjasi liinaavaatekaapin yhden hyllyn. Oltiin siis TOOOOSI reippaita, sit kun oltiin nukuttu väsymysmurinat pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tirsat on aina paikallaan. Väsymys jatkui tälle päivällekin, mutta tänään menen ajoissa nukkumaan.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli