Sovitusta ja jouluikkunaa

Ens viikonlopun juhlakolttua tuli soviteltua eilen. Jee, se mekko meni päälle. Ei sitä väljäksi voi sanoa, ei millään, mutta se menee. Yesh. Täytyy todeta, että kyllä sen eteen on joutunut kieltäytymäänkin herkuista ja vähän muustakin.

Nyt hiukan jännittää kuinka käy kun tavoite on saavutettu. Jatkuuko hyvä draivi edelleen. Vaaralliset ajat ovat edessä useammat pikkujoulut, joululounaat ja joulu notkuvine pöytineen, mutta musta itsestä kaikki on kiinni. Ensi viikonloppuna aioin hieman höllätä ja sallin itselleni herkkuja, niitä makeitakin.

Tänään pyörähdin työkeikalla Helsingissä. Huh, olipa keli, vettä satoi kun saavista kaataen ja tuuli oli melkoinen. Silti oli pakko tehdä pikku mutka ja kiepata katsomaan Stockmanin jouluikkunaa. Jouluikkuna oli todella upea. Voin kuvitella pienten lasten innon ikkunan nähdessään, kun se innosti minuakin.



Kommentit

  1. Hienoa - onnittelut Laiskiainen! Ei oo mennyt nämä viikot hukkaan, vaikka me muut ollaankin vähän luistettu.... mutta se eka kaks viikkoa, mistä olikin Possumunkin kanssa alunperin puhe, siitä me kaikki selviydyttiin hyvin, vai mitä?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jagulaari! Hienosti te händläsitte sen kaks viikkosen :).

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli