Perjantai

Perjantai tuli just oikeaan aikaan. Eilisen ja tämän päivän on ollut nuutunut, hiukan flunssainen olo. Onneksi edessä on vapaaviikonloppu eli voi keskittyä rauhassa itseensä ja kotiaskareisiin. Tänään on säidenkin puolesta todellinen musta perjantai, ei ole päivä oikein missään vaiheessa valjennut.

Olen harmitellut kovasti tämän perjantain "kaksi naamaisuutta". Tänään ei saisi ostaa kun on "älä osta perjantai" ja samaan aikaan Black Friday, jolloin kaupat tarjoavat toinen toistaan parempia tarjouksia. Tässähän tulee ihan jakomielitautiseksi, kun haluaa haluaa olla "valveutunut". No, mulla on vuodessa aika monta älä ostapäivää, joten jos on hyvä tarjous ja oikeasti sitä tavaraa tarvitsen, niin minähän ostan. 

Aamulla pakkasin jumpparepun matkaan aikomuksena mennä töistä suoraan jumpalle. Paukut ei vaan riittäneet ja kurvasin suoraan kotiin. Kotiin päästyä tein siivous atackin ja riehuin imurin kanssa ympäri kämppää. Laitoin olohuoneen lattialle vierashuoneen nurkassa nököttäneen Ikea löytöni muutaman viikon takaa. Nyt kun sain imuroitua ja swiipattua kelpasi mattokin vaihtaa.

Illalla kipaisin ullakolle penkomaan joulutavaroita valmiiksi, otin myös alas muutaman talvitakin ja pipoja. Tässä vaiheessa tulee laitettua noita valosydeemejä, kuten tähti,kynttelikkö. Jouluverhotkin vaihdoin keittiöön tai ei ne nyt niin erityisen jouluiset ole, ovat vain punaiset. Ullakolle sai lähteä "syystavaraa".

Illan ohjelmassa on ollut myös sohvalla löhöilyä. Ihan pikkasen voimavanteilin, tein pystydippejä ja -punnerruksia, että sentään edes jotain liikuntaakin, tosin kyllä tuo imurointi liikunnasta menee.

Vähän väriä elämään.



Kommentit

  1. No kyllä tuo jo jumpasta meni - mun jumpaksi jäi ainoastaan tiskaaminen, meillä kun ei ole muuta tiskikonetta kuin minä ja Puolisko. Ja joskus Poika. En kyllä pitkään aikaan ole enää kehdannut pyytää sitä tiskaamaan, kun aina on jotain muuta pientä hommaa sille kasattuna, yleensä jotain tietokonejuttuja. Jos ei omia niin "mentäiskö käymään mummolla/mummilla, jos viitsisit katsoa sen tietokonetta..." tai "vaihtaisitko ton lampun tohon kattoplafondiin..." ja niitä meillä on vain viisi....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta oikein innokkaana kun imuroi ja siirtelee huonekaluja paikasta toiseen, niin sykkeet nousee.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli