Ryhmäliikuntaputki avattu

Tänään on palasin ryhmäliikunnan pariin pienen tauon jälkeen.  Kävin pitkästä aikaa jumpassa ja venyttelyssä. Tuo venyttely etenkin teki hyvää.

Nyt haeskelen sopivia tunteja. Painojen kanssa pelailemisesta tykkäisin esim pumpista, mutta se tuntuu käyvän polviin vaikka kuinka varovasti ottaisi. Spinning on mukavaa ja sopii polville, mutta se on aerobista. Pitää kokeilla muokkaustuntia, josko sen ohjelma olisi vähän pumppia korjaava, mutta polviystävällisempi.

Sykemittari taas temppuili joten treeni tuli kahdessa osassa, kaloreita kuitenkin kului yli 400. Me like! Ei kai auta kuin vaihtaa patteri tuohon lähettimeen. Kokeilen kuitenkin ennen sitä toista sykevyötä, josko syy olisi sykevyön  "istuvuudessa", jota epäilen vahvasti.


Melkoinen katkosyke :D.




Kommentit

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Sä oot "ärsyttävän" reipas ;) terv. sohvaperuna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on niin "hyvä" tavoite, se iltapuku, johon pitää mahtua, että draivia riittää. Jos juhlittujen juhlien jälkeen menee samalla tahdilla, niin siinä on huippujuttu itselleni.

      Poista
  3. Venyttelyä pitäisi minunkin harrastaa. Pilates olisi lempilajini. Se on vain niin opettajasta kiinni. On ollut useita hyviä, jotka ovat häipyneet johonkin ja on ollut useita huonoja, joiden tunnilta minä olen liuennut pois. Pitäisi yrittää taas etsiä joku sopiva.
    Sykemittarissa vika voi hyvin olla vyössä. Ne ei kestä loputtomiin, vaan keräävät kaikenlaisia hiukkasia, joita ei pesemällä saa pois. Minä käytän mittarini asiantuntijalla eli siis kellokaupassa ;) patterinvaihdossa ja siellä aina tsekataan sen vyön toimivuus myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sykevyö ja lähetin on ostettu huhtikuussa, mutta noista pattereista ei oikein tiedä. Tuo sykevyö on vain eri tyyppinen kuin entinen "kankainen" . Sykemittaria käytin aikoinaan ja asiantuntijalla, mutta tuo Looppi on ladattava ja tuon uuden lähettimen patterin voi vaihtaa itse.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli