Suppisraksuja ja sunnuntai puuhaa


Sunnuntai alkoi kiireettömästi nukkuen pitkään ja lukien rauhassa aamun lehdet. Varsinaisesti päivä alkoi jumpalla ja venyttelyllä.

Tein eilen suppiksista sitten suppisraksuja. Uskokaa tai älkää, ne on todella hyviä ja ennen kaikkea terveellisiä, hakkaa sipsit mennen tullen. Kuivuri olisi ollut kova sana, mutta menihän nuo uunissakin ihan hienosti. Suppisraksuilla olen herkutellut eilen ja tänään.
Aamun liikunnan hyvä flow jatkui pihatöiden merkeissä. Terassi laitettiin talviteloille eli katos pois, syysvalot vaihtuivat "talvivaloihin",  kalusteet pois ja grilli siirrettiin "parvekkeelle". Aikaisemmin grilli on ollut varastossa, nyt talvellakin voi halutessa grillata.

Lintulauta on viritelty jo jonkun aikaa sitten. Lintujen lisäksi sen antimista nauttivat supikoira (ei niin mieluinen vieras) ja orava. Oravasta räpsäisin kuvan kaihtimien välistä, kun en viitsinyt sitä säikytellä kaitimia nostamalla.


Herkkuja en ole syönyt lainkaan kolmeen viikkoon. Ihmettelen miten helposti tuo kolme viikko on mennyt, ei ole juurikaan tehnyt herkkuja mieli. Eilen tosin teki tiukkaa haistella hampurilaistuoksua autossa, kun lapsi haki itselleen Hesestä aterian, tunnustan vesi herahti kielelle. 

Tavoite pukua sovittelin tänään, vielä saa tehdä töitä, että puku mahtuu päälle, mutta onhan mulla vielä kolmisen viikkoa aikaa. Vaaka ja mittanauha ovat antaneet minulle positiivista palautetta ;). 

Illalla sytin kynttilän Pariisin uhrien muistoksi.


Tsemppiä viikkoihinne!





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli