Uneton yö

Eilen nukkumaan meno venähti vielä pahemmin kuin sunnuntaina. Jos yhtään vähempää oisi nukkunut, niin voisi todeta, ettei sotten nukkunut yhtään. Aamun kruunasi siipan herätyskello joka soi ennen kukonlaulua. Ei siis tällekään päivälle ollut paras startti vaikka helposti pääsinkin sängystä ylös.

Tällainen ihanuus tuli tänään vastaan, sisään asti tuonne kukkakauppaan en mennyt, mutta sen verran oli palko ohi kävellessä pysähtyä ja räpsästä kuva.


Joulu tulla jolkottaa siis aivan selvästi, jos nyt oikein laskin, niin 36 päivää olisi jouluun. Viime joulu meni reissussa ja tämäkin joulu olisi mennyt jos olisin saanut itse päättää, mutta perhe halusi olla tänä vuonna kotona. Josko sitä tänä vuonna saisi joulusiivot tehtyä ajoissa ja laittaa joulua kotiin jo hyvissä ajoin. Ennustan kirjoittavani päivää ennen joulua siivoavani ankarasti :).


Kurjasta päivän aloituksesta huolimatta päivääni piristi saamani muumimuki. Mulla on niihin kyllä jonkunlainen viha-rakkaussuhde. Ärsyttää niiden hintavuus ja se, että niitä tulee monta mukia vuodessa, silti niitä aina eksyy meille. Kuvan muki on se "Pidä Ruotsi siistinä".


Syömiset: 1/2 rahka-annos, ateriankorvikepatukka, kanasalaatti, vadelmapuuroa.
Juomiset: kahvia, vettä ja teetä
Liikunta: aktiivista kotiaskaretta (vaatehuoneen siivous, järkkäilyä) ja kevyt puolen tunnin kävely.


Possumunkin kavereitakin näin tänään ;).

Nyt katsomaan Kympin Uutiset ja sitten nukkumaan!








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli