Hiiret vastaan laiskiainen (ei herkkähermoisille)

Joka syksyinen taistelu käyttöullakonherruudesta- leikki on alkanut tänä yllättävän myöhään. Toki se hiiri on voinut melskata siellä jo aiemmin, mutta pari iltaa sitten laiskiainen kuunteli rapi rapi ääntä katosta ja tiesi, että "sota" on alkanut...

Laiskiainen on perusluonteltaan hyvinkin rauhaa rakastava, mutta osaa olla häijy. Yhtenä syksynä joku hiiri rouskutteli kaikki joulukoristeet ja toisena syksynä hiiri järsi istuintyynyjä yms. Siitä alkoi laiskiaisen sota hiiriä vastaan, vaikka itku kurkussa "katuu" tekoaan. Taisin ensimmäisenä syksynä heittää koko loukon roskiin, kun en hennonnut sitä hiirulaista irroitella.

Virittelin lossin voiton riemuisena pari päivää sitten


Tänään sen tarkistin... Hiiret vs. Laiskiainen 1-0. Tyhjä lossi.



Uusi erä...viritin sen uudestaan


Possumunkki on ollut tänään mielessä sainhan häneltä joulukalenteri luukku huomioinnin. Noudatin Possumunkin tehtävää ja 10 haara-perushyppyä, osasin laskea monta yötä jouluun on :).


Näitäkin ostaessa ajattelin possumunkkia...

Uskokaa tai älkää, mutta itse en aio niitä syödä.

Pakkanen on kiristynyt ja taivas on tähtikirkas. Nyt illalla olen yrittänyt bongata revontulia, kun tälle illalle on jo tullut kolme revontuliilmoitusta. Revontulia ei ole näkynyt, mutta tähdenlentoja senkin edestä. Luntakin on tullut nimeksi.

Taivas oli muuten todella komea näky peilissä kotiin päin ajellessa.

Syömiset: 
Aamupäivä banaani, tuorepuuro, 
Lounas lihapullia, riisiä, salaattia, 
Välipala porkkanaa 
Päivällinen kanaleikkelesalaatti
Iltapalaksi omena 

Hyvää yötä!









Kommentit

  1. Possu on koko syksyn yrittänyt tiirailla tähdenlentoja tuloksetta. Kunnes viime lauantaiyönä ikkunasta kurkistaessaan ihan sattumalta näki revontulien loimun. Sama lienee tähdenlentojen kans. Jos yrittää niitä nähdä, ei näy.

    Kiva, että ajattelit Possumunkkia. Possu ottaa levyt mielellään vastaan. Kiitos jo etukäteen ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että näin joulun alla muistat eläimiä ja syötät hiirille juustoa. Niitä on olemassa myös elävänä pyytäviä loukkuja, mutta jos sellaista käyttää, kannattaa hiiret viedä kymmenen kilometrin päähän, koska ne mielellään tulevat takaisin. Keväällä ne kyllä muuttavat taas ulos, koska oletettavasti ovat metsähiiriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielelläni minä niitä ruokkisin ja saisivat talvenkin siellä asua, elleivät ne järsisi tavaroita. Täytyy selvitellä niitä "vinkuvia"hiirikarkotteita, että voiko niitä kylmälle käyttöullakolle laittaa.

      Poista
  3. Hurja jahti, mutta ehdottoman tarpeellinen ellet saa jostain kissaa avuksi... Suklaa on perinteisesti hyvä joululahja, joten ymmärrän hyvin tämän kuorman. Itse hypin töissä tänään ruutua kahvihuoneessa, kun sinne on taas teipattu uusi ruudukko. Tulin myös sopineeksi kättä päälle- periaatteella tammikuussa alkavan laihdutusprojektin, että meillä ei suklaata syödä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Te ootte tehneet hienon dealin työaikalla. Porukalla onnistuminenkin on helpompaa!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli