Hyvää joulua!

Kaikki jouluaskareet tuli tehtyä suunnitelman mukaan ajoissa. Tämä joulu oli itseasiassa aika stressitön kun vain pääti, että sen teen mitä jaksan ja haluan. Pientä tuskaa aiheutti ukkokullan ostamat laatikkoperunat imellettyyn. Miehen logiikan mukaan imellettyyn perunalaatikkoon ostetaan laatikkoperunoita ajattelematta, että kyseessä on pikemminkin muusi. Havahduin tähän peruna episodiin vasta kuumia perunoita kuoriessa, kun ihmettelin niiden koostumusta. No, pienien itkupotkuraivareiden jälkeen (ukkokullan onneksi se ei ollut just sillä hetkellä kotona) ajattelin, että näillä potuilla nyt mennään. Perinteisen ohjeen mukaan imellys tehdään jauhoilla, mutta nyt turvauduin pikkuisen siirappinkin perunoista johtuen. Olosuhteisiin nähden imelletystä tuli ihan kelpo.
 
Laatikko poikineen...



Joulupukkikin kävi ja toi toivomani flanelipyjaman, muita lahjoja en halunnut, kun en juuri mitään tarvitse. 

Joulupuu

Hou hou, hyvää joulua toivoottaapi laiskiaispukki! Muistakaa levätä, syödä hyvin ja nauttia läheisistä!





Kommentit

  1. Toivottavasti joulusi sujui mallikkaasti. Kyllläpä siinä onkin laatikko poikineen! Ja stressitön joulu on paras joulu! Niin minullakin. Aika tulee jopa pitkäksi.

    VastaaPoista
  2. Siirappi selittää tämän kauniin värin laatikossasi, ihanaa ja onnistunutta. Meillä oli torilta Van Gohia ja ihan hyvin onnistui, vaikka kiehuivat ihan halkeamispisteeseen. Maltilla kuorin itse ja hyvä tuli. Isännältä karkasi mopo, kun ihan liian kauan keitettiin, hän luuli meidän epäonnistuneen. No, ikinä ei olla epäonistuttu, aina sitä Nainen jotakin keksii kuten Sinä, vaikka ei keittokirjasta ohjetta luekaan! Hyvät laatikot tuli ja hyvin maistuvat. Isäntäkin tyytyväisenä myhäillen on nauttinut. Hassua, meidän perheessä hän stressaa näistä ruuista, en minä. Mukavat lomat teille!

    VastaaPoista
  3. Vähän tuuvingista...

    https://www.vauva.fi/keskustelu/3622546/tuuvingin-teko

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli