Jumppaa pitkän kaavan kautta

Tänään on jumpattu pari tuntia eli musta parin päivän edestä. Hyvä mieli kun sain lähdettyä, mutta pitkän viikonlopun jälkeen sitä jaksaa :) tai no puolen tunnin päikkärit piti ottaa ennen lähtöä. Mä en yleensä hirveästi päikkäreitä nuku, kun menee yöunet. 

Tänään töissä sekoilin päivistä oikein urakalla, onneksi lähinnä omissa ajatuksissani. Kun eilen oli vapaapäivä, niin meinaan kuvitella tänään olevan maanantai. Tää viikko menee siis super-hyper vauhdilla.

Syömiset on taas aika tylsät tuorepuuro, kanasalaatti, mandariini, porkkanaa, ateriankorvikepatukka ja random iltapala (todennäköisesti rahkaa)

Jumpan jälkeen menin hikisenä kauppaan pitihän sitä käydä cittarista hakemassa euron jäätelökakut (ukko-kullalle) ja olihan siellä paljon euron tarjouksia. No, ei ollu Viennettoja grr, no onneksi ymmärsin kysyä, sillä kaupoillahan tarjoustakuu eli jos ei ole erikeen mainittu rajattuamäärää pitää tuotteen loppuessa kesken/tai sitä ei ole tullut ollenkaan tarjota asiakkaalle mahdollisuus ostaa tarjoushintainen tuote myöhemmin, huomatkaa miten valistunut kuluttaja mä oon ;).

Kotiin päästyä ostokset äkkiä jääkaappiin ja sit saunaan. Nyt sitten jäähdytellessä kirjoittelen tätä ja pohdin tulevaa iltapalaa. Kääk hokasin just, että olen unohtanut tehdä huomisiin "pikkujouluihin" riisisuklaat, joten eiku keittiöön.

Moi, moi!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli