Kansantalouden edistämistä ja vanhoja elokuvia

Eilen tein pieniä toimia kansantalouden edistämiseksi, toiset kutsuu sitä shoppailuksi =D. Kohtuullisen pieniä nämä edistämistoimeni tosin olivat, saldo jäi alle 50 euron.

Matkaan eksyi... Kuusen koristeita alesta. Kolme pakettia palloja ja uusi tähti n. 8€.

Kansantalouden edistämistoimien ohella ehdin myös muistaa lintuystäviä lyhteellä ja talipallolla.

Ostin alennusmyynnistä jouluvaloverkon. Nämä uudet valot sain ripustettua ja palamaan, tosin pari kertaa piti käydä kaupassa valoja vaihtamassa. Kovan onnen valot ehdin ekalla kerralla jo ripustaa paikoilleen, ennen kuin huomasin ettei ne pala. Toisella kerralla hokasin kokeilla ennen ripustamista, liitin oli jotenkin viallinen... Kolmannella yrityksellä kokeilin kaupassa, että valot toimii. Meinas usko loppua valojen kanssa, mutta siellä ne palaa. Onneksi kauppa on suht lähellä.

Valoverkko n. 14€

Ostin myös pitkään haaveissa olleen huonekuusen. Hinta n. 15€.

Joulutähti alemyynnistä 2kpl 1€/kpl, ostin ihan ruukkujen vuoksi, mutta kyllähän nuo ilahduttaakin ;).


Ostin myös Muumi sesonkimukin, vaikka mietinkin sen ostoa. Hinta oli 15€. 

Maanantani ja tiistain iltapäivän ohjelmiin on myös kuuluneet iltapäivän vanhat kotimaiset elokuvat. Ne on ihania kaikessa naiviudessaan. Eilen elokuvana oli "Ihana seikkailu" (-62) ja tänään "Pikku-Matti maailmalla" (-47). Noista kahdesta elokuvasta tykkäsin erityisesti tuosta Pikku-Matista. 

Hyvin on syöty ja herkut on edelleen kuvioissa. Tänään oli jo hiukan yritystä normiruokailuun pääsemiseksi, söin aamupalaksi tuorepuuroa ;).

Hiukan olen nenääni ulkona näyttänyt, joten olen päässyt nauttimaan ihanasta rapsakasta pakkassäästä. Mittari näyttää -12 astetta.









Kommentit

  1. Kiojva ostoksia ja edullisia. Meillä on nyt voitu pukeutua talvivaatteisiin, kun pakkasta on 5 astetta, ihanaa, talvi on tullut!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli