Kotiuduttu

Eilen tuli herkuteltua, mutta niin oli tarkoituskin. Kuvakollaasiin keräsin maistelemiani herkkuja. Kollaasin kuvia en ole itse napsinut, ne on napsaistu Ylen tv-lähetyksen kuvasta.
Noita makeita herkkuja Ellen Svinhufvudin ja Sibeliuksen kakkua maistelin vain muutaman lusikallisen. Nautin enemmän suolaisista. Sitä kuuluisaa boolia, en ottanut, koska valkkaripohjaisena se ei minusta ole hyvää. Laiskiainen löytyy ukko-kultansa kanssa tuolta tanssilattialta. 

Tänään ollaan sitten palattu kotiin ja perusruokien ääreen...
Puuro, ateriankorvikepatukka, porkkanoita, omena, kanasalaatti, rahka niitä olen tänään syönyt.

Liikunnat unohdin suosiolla, mutta huomenna sitten lenkille tai ryhmäliikuntaan.

Nyt sitten punnitaan, miten laiskiainen pärjää kaidalla ruokailun polulla kun ensimmäinen välitavoite tuli saavutettua viime viikonloppuna. Matkaa on varsinaiseen tavoitteeseen on kymmenisen kiloa. Tällä viikolla on ohjelmassa muutamat jouluateriat. Suunnitelmissa on mennä arjessa peruskevyellä salaattipitoisella ruualla. Kevään aikana on tavoitteena pudottaa noin 10 kg.

Purin juhlakampauksen vaikka se oli hyvin säilynyt kun en nyt kuitenkaan sillä huomenna töihin menisi. Aika monta pinniä ja hengetöntä sitä lakan lisäksi "kannattelikin".


Tsemppiä alkaneeseen viikkoon!





Kommentit

  1. Pitäs olla suurennuslasi. Minkä värinen puku?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen verran laiskiainen voi helpottaa, ettei puku ole sininen, eikä vihreä :D.

      Poista
  2. Punainenhan se tietenkin oli. Hieno kampaus ja ihania herkkuja. Minunkin pitäisi päästä noin kymmenestä kilosta eroon kesään mennessä. Vielä en ole oikein aloittanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän aleta tammikuussa isommalla porukalla pudottelemaan painoa. Joulun aikaan pitää olla itselleen armollinen ja sallia hiukan herkkujakin.

      Poista
    2. Joo, tammikuussa aletaan. Tai helmikuussa. Maaliskuussa viimeistään ;)

      Poista
    3. Possu... Tammikuussa aloitellaan, vaikka sitten hissukseen, niin ei tule kiire!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli