Levollinen lauantai

Nukuin pitkään tai no heräsin aikaisin kun ukko-kulta lähti maailmalle, mutta aika äkkiä käänsin kylkeäni ja nukahdin uudestaan. Tänään on ollut todella kiireetön ja levollinen päivä.

Aurinkokin pilkahti tänään, mutta en ehtinyt ulos riittävän ajoissa sitä "livenä" nähdäkseni, mutta sentään pääsin ulos.

Päivä on mennyt pitkälti kotiaskareissa. Pyykinpesua, tiskiä, järkkäilyä, imurointia ja tavaroiden valmiiksi katsomista. Tulipa harrastettua kauneudenhoitoakin pitkästä aikaa eli värjäsin ja nypin kulmakarvat.

Päivän syömiset on sitä samaa mitä ne on olleet jo nelisen viikkoa. Tuorepuuro, kanasalaattia (jonka kävin syömässä ulkona), rahkaa, omena,  "chicken wings salaattia". Iltapala on vielä arvoitus itsellenikin. 

Pitää erikseen nostaa tuo kanasalaatti hampurilaispaikassa, siitä piti oikein napata kuvakin. Muu perhe herkutteli "kylän" parhailla hampurilaisilla, niistä en napannut kuvaa.


Mun illan chicken wings -salaatti, sekin oli hyvää.

Tänään ostin kaupasta lapsuuden joulun ajan herkkuja punaisia jouluomenoita, ne vaan on niin hyviä.


Ihanaa lauantaita!






Kommentit

  1. Omenat ovat meilläkin herkkua jota nautitaan usein. Muistan lapsuudesta kuinka jouluomenat saapuivat kauppaan, niiden tuoksu oli ihana. Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli