Tiistaita, eiku keskiviikkoa

Jep päivistä edelleen sekaisin. Muista, tänään on keskiviikko hoin useammankin kerran itselleni.

Eilisen riisisuklaan teko ei mennyt ihan kuin stömsöössä. Havahduin pieniin tarvike puutoksiin ja ajattelin korvata kookosrasvan kookosöljyllä, no ei ne ihan sama juttu olleet. Maku oli niin hirveän kookoksinen, vaikka koookoksesta tykkäänkin, että kippasin mössön pois kiukuspäissäni. No, jos mitään ei tee, ei epäonnistu. Kaupassa käynti pelasti minut... Tämän illan tapaamiseen oli sovittu, että jokainen tuo jotakin. Mä vaan olin niin suunnitellut niitä riisisuklaita. 

Liikuntajoulukalenterissa oli eilen lankutusta, hei mähän lankutin jumpassa, siis eilinen done. Tänään kalenterissa oli lavista eli yksin liikkumista musiikin tahtiin. Tämä tyttö taas harjoitteli pikkuisen Zumban askelia ja hulaili. Mä en oo päässyt vielä zumban tuutorialista eteenpäin ;). Tunnustan ettei tuo sessio ollut kuin 20min, mutta olihan se tyhjää enempi kummiskin...

Syömiset tuorepuuro, joululounas, omena, kauden eka joulutorttu, 10kpl BBQ ruissipsejä joiden päällä BBQ Bonjour tuorejuustoa ja iltapalaksi kanasalaattia.

Aamun tuorepuuro

Leppoisaa keskiviikkoehtoota!




Kommentit

  1. Mä jo luulin, että kuvassa on mansikkakakku!

    VastaaPoista
  2. Herkkua on ja miten kivaa liikuntaa oletkaan tehnyt. Pakko tunnustaa, että meillä on vain kiiruhdettu paikasta toiseen ja harrastettu arki- eli hyötyliikuntaa mm. rappusia kulkemalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään tunsin tosiaan liikkuneeni. Itselläni tuo arkiliikunta jää niin vähäiselle, joten pitää erikseen ryhtyä liikkumaan.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli