Vielä yksi herätys

Huomenna olisi vielä aikainenherätys ja sitten alkaisi melkein kahden viikonloma. Täytyy sanoa, että loma tulee tarpeeseen, nyt alan olla jo aika puhki ja tuleva tammikuu on supertyöteliäs eli saan ladattua hiukan akkuja tammikuun koitokseen. Huomenna muutama akuutti työjuttu hoidettavana, mutta toivon pääseväni lähtemään jouluaskareisiin viimeistään yhdeltä.

Tänään on vuoden lyhin päivä ja huomenna aletaan menemään jo valoa kohti. Eilinen meni ilta meni ystäväperheen luona ja viikonloppu meni sairastaessa, joten jouluvalmistelut jäi tälle ja huomiselle illalle. Tänään olen järkkäillyt ja lisäillyt joulukoristeita. Ikkunaan laitettavat tontut olin ihan unohtanut, ehkä ne laitan vielä huomenna. 

Huomiselle on varattu pikaimurointi, kaupassakäynti, kuusen haku ja koristelu, sekä imelletynperunamuusin teko. Niin ja joulupukin apulaisenakin pitäisi ehtiä olemaan. Ukkokulta ja neiti hoitavat onneksi noista ainakin kauppareissun, kuusen haun ja ehkä imuroinninkin, mulla menee huominen ilta perunateatterin merkeissä, kun joutuu kuorimaan 6 kg kuumia perunoita imellettyyn.

Yllättävän kivuttomalta tämän joulun valmistelut tuntuvat sujuvan, huomenna voin jo ajatella toisin.

Tänään on askeleita kertynyt työreissussa ja kotona ahertaessa lähes 17000, joten päivän aktiivisuustaso on saavutettu.

Tässä muutaman viikon ajalta varrella napsittuja jouluun virittäviä kuvia.

Kommentit

  1. Mahtavan perunalaatikon teetkin! Me tehtiin 1½ kg perunoita ja saa riittää ja jos ei riitä teen lisää. Meillä on nyt ruuat tehtynä eilen aloitettiin ja tänään tuli valmista. Isäntä koristelee juuri kuusta ja minä nautin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillekkin riittäisi varmasti mainiosti 2 kilon annos. Teen imellettyä veljen lapsille ja parille veljelle, joten tuo 6 kg häviää äkkiä :D.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli