Elokuvissa ja muutakin turinaa

Olo on edelleen tukkoinen ja koko ajan saa niistellä, mutta eiköhän tämä olo tästä verry, kun ottaa iisisti.  Lomaa on vielä kolme päivää koten voihan ne lepäilläkin, kun tietää että töissä on seuraavat kolme viikkoa hurja kiire ja jaksaa pitäisi. Kuumetta en ole tänään mitannut, mutta ei sitä hirveästi ole, jos on yhtään olon perusteella.

Mä pääsin (jaksoin mennä) katsomaan kauan odottamani Sherlockin the Abominable Briden. Se oli kyllä todella hyvä, tykkäsin kovasti. Vieruskaverin mukaan tapahtumia oli aivan liikaa, itse taas tykkäsin nopeasta temmosta ja vaihteluista. Elokuva/jakso oli täyteläinen ja vähempikin tapahtumia olisi riittänyt, mutta itse en kokenut, että olisi tapahtunut liikaa. Jos on tykännyt yleensäkin Uudesta Sherlockista tykkää taatusti myös tuosta jaksosta, joka on samaa sarjaa, vaikka tapahtumat ovatkin pääosin eri ajassa.

Viime syksynä muuten pääsin käymään tuolla Bakerstretillä. Oli aika mahtavaa astua Baker Street 221b:n ovesta sisään ja tutustua Sherlockin asumukseen.

Syömiset tänään
Aamurahkaa
Kana- ja jauhelihatortillat 
Omena ja banaani
Lisäksi otin seleeniä sekä c-vitamiinia tupla-annoksen ja vettä olen myös juonut paljon.

Syömiset on tosiaan olleet vähän nirkoset, mutta ruoka ei oikein ole maistunut. Olen ylpeä siitä, etten sortunut herkkuihin, vaikka vieruskaverit leffassa herkuttelivatkin ja kun istuin keskellä, niin toimitin herkkupöydän virkaa ;). Sinällään positiivista, että vieruskaverit luottivat, etten syö heidän herkkujaan.

Puntarille uskaltaudun huomenna. Tavoitteena on siis pudottaa -10kg. Tavoitteeseen on tarkoitus päästä rauhassa fiksuilla valinnoilla arjessa, huolehtia riittävästä unesta ja liikkua vähintään sen kolme kertaa viikossa. 

Jäi eilen kirjoittamatta tuon Imitation game leffan osalta, että se oli ihka ensimmäinen yksittäisen leffan verkkovuokraus tässä taloudessa. Netflix ja Viaplay on ollut käytössä jo aiemmin. Kohtuullisen mukavaa, kun ei tarvi hakea ja palauttaa leffaa mihinkään ja hintakin edullinen 4€. Netflix on käytössä ja siellä on hurjan paljon katsottavaa, joten uskon ettei noita leffoja tule kovin usein vuokrattua, mutta ihan käypänen vaihtoehto tuo verkkovuokraus.

Nyt tämä rimpsenssa lähtee treffeille nukkumatin kanssa ;).



Kommentit

  1. Nyt olen päässyt elokuvissa käymisen makuun, niin tuo elokuva voisi olla seuraavana listalla. Minä pidän monen tyyppisistä elokuvista. Pääasia on, että elokuvan pitää olla jollain tasolla totta, mahdollista tapahtua. Jotkut avaruus/tieteisjännärit eivät ole ollankaan minua varten. Ja jotkut elokuvat (valitettvan usein kotimaiset) ovat sellaisia, että niitä ei elokuviin kannata lähteä katsomaan. Esimerkiksi saman äänimaailman saa aikaiseksi kotisohvalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta on muutamia erikoisnäytöksiä, joissa esitetään myös behind scenes pätkä, mutta varsinaisesti tuo tulee jossain vaiheessa telkkarista.

      Poista
  2. Men in Blackit, jotka just tulivat telkkarista, on ihan jees, jostain syystä (Will Smith, jonka nyt näkee muuallakin?), mutta kamalin elokuvakokemukseni ihan leffateatterissa on Matrix. En tajunnut siitä yhtään mitään. En yhtään mitään. Olin katsomass sitä Puoliskon ja hyvän Ystäväni kanssa ja ainoa joka siitä mitää tajusi, oli Puolisko. Leffa on tuolla meidän hyllyssä, siinä on kai jotain jatko-osiakin, mutta ei, ei oo mun juttu :)
    Muuten käy kyllä melkein elokuvaa kuin elokuva, kuten Mantallekin. Paitsi tosiaan tietyt kotimaiset elokuvat. Katsottiin juuri tallennettuna ollut Peter Franzenin "Tumman veden päällä". Ei päästy elokuvaan sisälle kumpikaan, ei ymmärretty sitä hypetystä mikä elokuvasta aikanaan oli. No, ehkä se oli liian taiteellinen meille tavan tallaajille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltäkin löytyy tuo Matrix, enkä oo sitä katsonut =D. Mä tykkäilen pääsääntöisesti kevyemmästä leffatarjonnasta. Tuota "Tumman veden päällä" en ole katsonut. Ajattelin mennä katsomaan sen "karaokeleffan", kunhan ensin käyn katsomassa sen Bondin ;).

      Poista
  3. Kulttuuri on mainio tapa nauttia elämästä ja elokuvat hyvä vaihtoehto. Hyvässä seurassa on mukava nauttia. Tuo tarjoilupöytänä oleminen on hauska ajatus, ystävän teko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvässä seurassa on menee vaikka minne ;). Mä tykkäilen kovasti teatterista, erityisesti musikaaleista.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli