Flunssaa pukkaa

No alkaapa nyt tämä vuosi hyvin. Päätä jyhmii, räjää valuu, olo on nuutunut ja lämpöäkin on pikkuisen. Nenäkannu, c-vitamiini ja yrttiöljy on kaivettu esiin. Tänään on sitten päivä mennyt sohvan pohjalla. Päivän saldona kaksi elokuvaa ja "markanrakkautta-romssu".

Elokuvat
The imitation game oli todella hyvä elokuva, joka kertoo enigma koodinpurkajasta. Elokuvaa ei myöskään huonontanut mun suosikkinäyttelijä Benedict Cumberbatch. "Huomenna" pääsen katsomaan Cumberbachia sherlockina. Liput on jo hankittu, joten toivottavasti kunto antaa myöden.

Toinen elokuva oli tuo telkkarista juuri tullut Puhdistus. Oon jotenkin tähän mennessä onnistunut välttämään sen kirjan, näytelmän ja elokuvan vaikka oon halunnut tarinaan tutustua. Tarina on karu, elokuva oli hetkittäin vaikea katsoa. Kirjan haluaisin edelleen lukea, luulen sen olevan parempi, vaikka ei tuo tarinaan karuus muuksi muutu.

Kirja, jos sitä kirjaksi voi kutsua oli näitä harlekiini hömppiä, mutta niitä on joskus ihan kiva lukea, ne on lyhyitä ja tarinoilla ei paljon päätä tarvitse vaivata =D.

Tänään on ollut herkuton päivä, jee tästä se lähtee.

Syömiset
Aamurahka
Lounasrahka
Omena
4 Näkkileipää ja margariinia
2 tortillaa (kana- ja jauhelihatortilla)
Iltarahka

Aika rahkapitoinen ruokapäivää. Rahkaa tuli syötyä yhteensä noin 400g. Raka-annoksissa oli rahkam lisäksi soijalesitiiniä, pellavansiemen rouhetta, mehukeittoa, auringonkukansiemeniä, banaania ja pakastemansikoita


Taas mä killun näin myöhään hereillä. Onneksi on vielä loppiaiseen aikaa saada unirytmi kuntoon. Kauniita unia!







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli