Herkuttelua

Eilen oli herkkupäiväni, ihan kun en olisi herkutellut niillä laskiaispullilla. Ostin monta viikkoa himoitsemani Runebergin tortut. Söin niistä toisen eilen, toinen huutelee vielä jääkaapissa. Yritän syöttää siitä huutelevasta tortusta vähintään puolet ukkokullalle (toive ajattelua). Tortun lisäksi herkuttelin eilen vielä 1/2 jättijuustohampurilaisella ja ruissipseillä, joissa tuorejuustoa. Olen hyvillä mielin, että vaikka herkkuja tuli syötyä runsaasti, ei se mennyt ylettömäksi mähryämiseksi.



Tänään aloitin aamun menemällä tutustumaan bodycompactiin. Se on huippulaji vaikka laiskiaisen motoriikka ei ihan mukana pysykään. Tehokas tunti ja tämän päiväisessä ohjelmassa ainakin liikkeet sopi mun polville. Jatkoon!

Loop toimi hyvin tänään, pystyasento on ilmeisesti parempi. Huomatkaa taas mä yritän venyttää patterinvaihtoa.... Tosin edelleen epäilen, että syy on muualla kuin patterissa.

Huisat saavutusprosentit vaikka askeleita ei oo kun himppa yli 10000

Syömiset tänään
tuorepuuro ja 1/2 banaani
Lasagnea ja 2 pientä siivua hiivatonta ruisleipää
Porkkanaa
Bradwurst, raejuustoa, jälkiuunileipää, tomaattia ja lasi rasvatonta maitoa
1/2 banaani





Kommentit

  1. Kyllä tollasella aktiivisuudella saa jo herkutellakin! Mun Loopinni tuossa huutelee "Time to move" - on taas tullut istuttua persiillään vähän turhan pitkään yhteen menoon. Ei sillä, että olisin muutenkaan tänään liikkunut, meillä on niin törkeen liukasta joka paikassa, että pysyn toistaiseksi suosiolla kotona. Ei kiitos murtuneita raajoja mulle ennen laskiaista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liukasta on täälläkin, ei oikein tee mieli kävelylle, kun se muistuttaa Bambi-elokuvaa

      Poista
  2. Suolaiset herkut on hyvä valinta kun pysyy kohtuudessa ja juo riittävästi vettä, ne janottavat. Minulta murtui kyynärpää joskus ja sen jälkeen on irtonastat olleet kumppanini. Sisäkengät on nopsa vaihtaa ja kuljettaa mukana. Tosin Sievin talvikenkien pohjat on tosi hyvät muutoinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohtuu on päivän sana :). Sen verran liukasta tuolla on ollut, ettei siellä kannata urheilla.

      Poista
  3. Ohoo, Laiskiainenkin on repsahtanut ;) Ei vais, kiva että herkuttelit välillä. Possu ei muuten tykkää Runebergintortuista. Pahoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säännölliset repsut ovat "hoikkuuteeni" salaisuus. Nuo Runebergin tortut oli vähän pettymys.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli