Leppoisa lauantai

Tämän viikonlopun teemana on laatuaika. Eilen vietin laatuaikaa ruokailemalla ja leffassa parhaan ystävän, kummipoikani ja oman lapsukaisen kanssa. Illan leffana oli Bond. Tykkäsin leffasta kovasti, siihen varmaan vaikuttivat tutut Lontoon ja Alppien maisemat :). 

Lautasella chicken kormaa


Eilen pongasin kaupassa ensimmäiset Runebergin tortut (en ostanut, vielä). Iloinen yllätys oli, että löysin kaupanhyllyltä sokeritonta glögiä, se kun on lähikaupoista loppunut. Glögiaddiktina hamstrasin kaikki glögit 17 litraa. Ehkä mä pärjään niillä tän kevään glögikauden.


Tänään olen nauttinut leppoisasta yksinolosta kotona äänikirjojen kera. No, lauantaihin mahtui myös pikavisiitti veljen luo ja perheen "kokoaminen". Kävin myös kävelylenkillä, eihän pakkasta ollut enää kuin -16,5. Oli oikein upea ulkoilu sää.

Tein pakkasten innoittamana jäälyhdyn. Niitä pitäisi tehdä useampikin on ne vaan niin kauniita, noi kuvat ei oikein tee niille oikeutta.
Jassoo se ehti vuorokausi vaihtua sunnuntaiksi... Kauniita unia!





Kommentit

  1. jäälyhdyt ovat kauniita, luonnon taideteoksia. Runbergin tortut kannattaa leipoa itse, saa terveellisempiä eli rasvan ja sokerin määrää voi säädellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta turiset. Täytyy tunnustaa, etten ole tainnut tehdä kuin kerran itse Runebergin torttuja ja siitäkin on iäisyys.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli