Paluu arkeen

Huomenna töihin. Parin viikon joulu loma meni mukavasti ja huomenna on kiva palata töihin. Loma teki siis tehtävänsä. 

Tänään on ollut melkoisen rapsakka sää, pakkasta on ollut yli 25 astetta. Kävin juuri virittelemässä ajastimen auton letkuun, että on aamulla mukavampi lähteä töihin. Ajattelin mennä vasta yhdeksäksi eli tehdä huomenna vähän lyhennetymmän päivän, mutta saa nähdä kuin käy. Nopeasti kun vilaisi työsähköpostia, oli siellä aika monta viestiä joihin vastaaminen vaati valmistelua/ perehtymistä eli jo yksistään viestien perkailuun menee päivä. 


Tämä päivä oli mukava. Ystävät pyörähtivät kylässä, joten aamulla piti pikaisesti järkkäillä paikkoja ja laittaa sosekeitto tulille. Tänään tuli hiukan syötyä suunnitelmien ohi. Jälkkäriksi laitoin tarjolle jäätelöä ja epähuomiossa otin sitä itsekkin... Nenääni en juurikaan laittanut ulos, huomenna täytyy korjata asia.

Syömiset on tänään olleet semiterveelliset. Rahkaa, omenaa, sosekeittoa, täysjyväpatonkia, ruisleipää ja pari nakkia. 
Kuvassa jo jäähtynyttä sosekeittoa, johon nakkasin loput basilikat.


Nyt on mentävä nukkumaan. Illalla sitä vaan jää niin helposti killumaan. 

Öitä!


Kommentit

  1. Kuulostaa hyvältä, että loma on ollut niin antoisasa että töihin meno sujuu. Minä yritän saada itseäni ajattelemaan, että kohta on töissäkäynti kokonaan ohi, joten tämän viimeisen puolitoistavuotta voisin nauttia. Ei oikein tunnu onnistuvan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäisi vielä jaksaa ainakin 20v koten täytyy yrittää vielä vaan nautti ;).

      Poista
  2. Turvallinen arki tuo rytmiä, myös syömiseen, näin ainakin toivon omalta osaltani... Pieni herkuttelu vieraiden kanssa tuo tarvittavaa vaihtelua keholle, ettei elimistö luule nälänhän koittaneen ja mene säästöliekille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kummasti sitä vaan kaipailee niitä arjen rutiineja, ne helpottavat monasti.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli