Spinningiä ja vatsajumppaa

Tällä viikolla jo toinen kerta spinningissä ja tulipa kokeiltua keskivartalojumppaakin. Kyllä se jumppapirkko sieltä jostain on löytymässä ihan selkeesti. Spinning on tällä hetkellä mun suosikki. Nuo kyykyt yms. tuntuu olevan polville vähän huono juttu, joten pumppi yms. jumpat on tällä hetkellä tauolla. Kokeillaan niitä sitten hiukan myöhemmin uudestaan. BodyoCompact olisi kiva kokeilla sitä en ole vielä kokeillut, mutta tällaiselle rapakuntoiselle se voi olla liian heviä.

Loop petti mut taas tai paremminkin se sykevyö. Ette usko kuinka paljon syö naista kun huomaa treenin jälkeen, ettei sykevyö ole toiminut. Ihan kuin ei olisi liikkunut lainkaan, looppi kun vielä herjaa, että liikuttava olisi. No, itseäni saan syyttää mitäs en oo hoitanut sitä patteri asiaa kuntoon jo syksyllä. Siitä on aikalailla vuosi, kun ostin tuon sykevyön, tsekkasin juuri. Tuntuu kyllä oudolta, että patteri olisi kestänyt vaan 8 kk, mutta kai se voi olla mahdollista. Täytyy setviä tuo patteria asia ja jos tuossa lähettimessä on vikaa, niin takuutakin on sitten vielä vuosi jäljellä.

Viikonlopulle on suunnitelmissa jumppa tai kaksi. Kävelemään ei tee mieli kun on märkää ja liukasta. Märkyyden vielä tosiaan kestäisi, muttei tuonne viitsi ilman pakottavaa syytä ilman nastoja mennä keekoilemaan. Crosstrainerin voisi kaivaa makuuhuoneen nurkasta "vaatevuoren" alta esiin viikonloppuna.


Syömiset tänään
Smoothie
Jauhelihakeitto
Nepalilaista noutoruokana
Laskiaispulla


Sorruinkin taas ostamaan. Viikonloppuna herkuttelen vielä Runebergin tortulla...
 
Makeita unia!


Kommentit

  1. Laskiaispulla ei sinänsä ole mikään kaloripommi, kunhan jättää kermat minimiin. Kelit on nyt yhtä liukasta jäätikköä, mutta onneksi on kivasti myös hiekoitettu. Nastat on ehdottoman viisas valinta turvaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nastoista olen haaveillut, mutten ole vielä saanut aikaiseksi hankkia.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli