Vapaailta

Ihanaa, tänään oli ilta milloin mun ei tarvinnut lähteä mihinkään töiden jälkeen jos ( ja kun) en halunnut. Arjen luxusta, vielä kun sain olla muutaman tunnin ihan itsekseen. Loppuviikko on sitten ohjelmoitua, mukavia juttuja tosin, mutta välillä (ikää kun tulee niin entistä iseammin) sitä kaipaa, että saa vain olla... Ja minä tyttöhän vain olin.

Koti-illasta huolimatta vähän haaveilin jumpalle menosta, mutta illan ohjelmassa ei ollut jumppaa, mikä olisi napannut tai sopinut aika tauluuni, joten päätin laistaa hyvällä omalla tunnolla. Kyllä laiska tekosyyt itselleen keksii :). Kun on jumppapirkko vaihe aina löytyy sopivia jumppia =D.

Päivän syömiset
1/2 banaani
rahkaa
vuohenjuustokeitto & jälkiuunipala
1/2 banaani ja jälkiuunipala
mandariini  
pekonipastaa, porkkanaa, kauraleipää, I-leipää ja jälkkäriksi 1/3 korvapuustia
riisipiirakka ja munavoi

 Onko teille tuttuja nuo I-leivät eli kapea siivu ruisreikäleivästä. Ne oli lapsena herkkua, maistu mukamas paremmalta kuin A-leipä. ;). Kuvassa pekonipastaa, kauraleipää ja niitä I-leipiä.


Noi jäälyhdyt jaksaa sykähdyttää, en vaan malta olla napsimatta kuvia niistä :D.


Ukkokulta ilahdutti tänään kukkakimpulla "." Aikast lutusta :). Se varmaan aatteli, että pitää hemmotella eukkoakin, ettei se hurahda totaalisesti kolmanteen pyörään "Mauriin" sängyssämme. "Mauri" on alkuviikosta ostamani vartalotyynyn :D, joka oli huippuostos.



Nyt lähden nukkumatin matkaan ukkokullan ja Maurin kanssa. Kauniita unia!





Kommentit

  1. Ihastuttavaa! Miehet puhuvat teoilla, ei sanoilla ja nämä kukat viestivät lämmöllä jota kutsutaan Rakkaudeksi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli