Viikonloppu

Perjantai-iltana olin ihan veto veks ja kun ysin kieppeillä istahdin soffalle kirjoittaakseni päivän kuulumiset tajusin, etten jaksa tehdä yhtään mitään ja hilauduin nukkumaan. Kylläpä uni maittoikin, työviikko oli ollut tosi hektinen. Perjantaina ilahdutin ihmisiä mikki kynsikästumpeilla, jotka aamulla kiireessä nappasin mukaan. Ne ei ehkä olleet kovinkaan katu-uskottavat yli nelikymppiselle, mutta minun mottoni on ollut "mukavuus, voittaa muodin". Nuo tyttäreltä lainnatut hanskat oli tosi näppärät pakkasessa, kun sain etusormen kaivettua esiin kännykän räveltämiseen. Pitäisi muistaa hankkia "kännykkäsormikkaat", jonnekkin kadonneiden tilalle.

Perjantaina sain reppailtua n.45 minuutin lenkin mistä olen todella tyytyväinen. Lauantai olikin sitten ihan  löhöilyä, leffassakäyntlä ja herkuttelua. Tänään sunnuntaina on taas reipas ulkoilupäivä, ehkä jumpallekin ehdin, kun pakkanenkin on lauhtunut hiukan alle -20 asteeseen.

Syömiset on viikonlopun aikana olleet suht ok-. Tuo suht ok- tulee siitä, että olen korvannut yhden ruuan leivällä, lauantain croissant aamupala ja leffan jälkeinen hampurilainen. Eilen kävin tosiaan aamusta ostamassa ukkokullalle ja itselle Lidln paistopisteeltä kinkku-juustocroisantit aamupalaksi ja samalla mukaan eksyi myslileipä, jota tuli mutusteltua sen verran, että se korvasi yhden ruuan. Lämmin tuoreleipä on petollisen hyvää.

Tässä mun herkkuhampurilainen bluecheese burger

Huomenna onkin punnituspäivä. Viikolla näytti jo lupaavalta, nyt en ole käynyt useampaan päivään vaa'alla, hiukan jännittää. 

Ihanaa aurinkoista pakkaspäivää!

Ps. Illalle tv-katselu vinkki 

Uusi Sherlock: The Abominable Bride

YLE TV2 


Kommentit

  1. Ei nuo Mikki Hiiret kyllä kauheesti lämmitä, sormethan jää paljaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne lämmitti :). Nuo mikki hiiret sai tuohon sormien päälle tumpeiksi, mutta halutessa ne sai kynsikkäiseksi jolloin sormet esillä.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli