Vuoden eka työpäivä

No niin nyt on vuoden ensimmäinen työpäivä selätetty ja paljon saatu aikaiseksi. Kuten eilen ennakoin, niin sähköposti vei leijonan osan työpäivästä. Töihin menin vasta ysiksi ja kotiin piti lähteä vähän aikaisemmin, mutta eihän se onnistunut.

Pakkasta oli aamulla melkein -28 eli aika rapsakka keli. Auto hurahti iloisesti käyntiin ehtihän se olla pari tuntia tolpassa. Melkein yhtä iloisesti se auto hurahti työpaikan pihalta lähtiessä, mutta kaupassa käynnistä se ei tykännyt, sytytteli ihan ihme varoitustekstejä. No kotiin pääsin ihan kunnialla ja ohjaustoimi ihan hienosti.


Päivän aikana ymmärsin, että nyt jos koskaan olisi fiksua sulattaa pakastin ja kotiin päästyä aloitinkin projektin. Olipas sitä jäätä kertynytkin. Yllättävän kauan siihen menikin aikaa, yli 5 tuntia vaikka sulatusta joudutinkin "kuumavesikattiloin". Samalla tuli vähän käytyä läpi mitä kaikkea siellä on ja paljonhan sielä oli. Koirakaverille lähti muutama paketti murkinaa kun sen isäntä sopivasti kylässä pyörähtikin. Piti putsata myös pakastelaatikot, joten kippasi  pakasteen tavarat isoihin kasseihin terassille.

Päivän syömiset
Rahkaa, banaani, sosekeittoa, chickenwingsejä ja paljon porkkanoita.

Juomat
Vesi, kahvi, luomuomena glögiä, teetä

Hyvää yötä!

Kommentit

  1. Possun auto nikotteli 35 kilsan matkastakin. Lyhyempää ei ois uskaltanu ajaakaan. Reipas olit,kun pakastimen sulatit. Possu yritti puhaltaa saippuakuplia, kun ne muka jäätyy pakkasella hienosti, mutta ei saanut kuplia edes syntymään, vaan ne hajosivat kaikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli paljon pienempi pyrähdys tällä kertaa ja akkua ajatellen ne ei tee hyvää. Eipä ole tullut testattua saippuakuplien puhallusta pakkasella.

      Poista
  2. Meillä pakastimen sulatus hoitui kesäkuussa, oli silloinkin sen verran kylmää.... Ei vaan, meillä oli jää-pakastinkaappi ajalta kivi-piikirves ja niillä yhteinen joku.. termostaatti? Jääkaappi joka tapauksessa sanoi sopimuksen irti, joten piti ostaa koko systeemi uusiks. Ja oishan se ollut tyhmää ostaa pelkkä jääkaappi, kun ne ois olleet sitten eriparia, oisko edes löytynyt sopivaa.
    Loppujen lopuksi pakasteita piti pitää jäässä vain sen ajan, kun uusi pakastin saatiin toimintakuntoon, siinä meni vissiin muutama tunti - saatiin nimittäin koko höskä samana päivänä, muutamassa tunnissa, siitä iso kiitos Expertille. Ja sille, että mä en ollut kotona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli edellisestä sulatuskerrasta aikaa. Hirvittää ajatuskin, että pakastin menisi rikki kesähelteillä. Teillä tosin sujui oikein mallikkaasti tuo toimintakuntoon saatto. Laiskiainen erityisesti arvostaa tuota pöllön poissaoloa ;). Pisteet sinne!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli