Vuosi 2015

Vuosi 2015 hujahti vauhdilla. Vuoteen mahtui paljon mukavia kohtaamisia ja asioita, ei nyt ihan ruusuilla tanssimista, mutta melkein.

Vuoden 2015 aikana olen päivittänyt blogia 139 kertaa. Vuoteen on mahtui monta yritystä ja hetkittäisiä onnistumisiakin painon hallinnan saralla, mutta valitettava tosiasia on, että vuoden 2015 aikana on kertyi kiloja. 

Syömisten laatu vaihteli hurjasti, oli kausia, jolloin söin tosi kurinalaisesti ja taas kausia jolloin mikään herkkumäärä ei riittänyt. Salaatit olivat suosikkejani "fiksuista" ruuista, rahka ja raejuusto taas suosikkeja aamu- ja iltapalaosastolla. Ukkokultakin on oppimut syömään tuota rahkaa.

Liikunnassa on ollut vähän tuo sama kuin ruuissa eli kausittain liikun paljon ja sitten on viikkoja jolloin liikunta jää vähiin. Suosikki liikuntoja viime vuonna oli kävely, spinning ja samoilu. Toinen polvi on hiukan reistaillut ja esimerkiksi pumppi-/muokkaustunti erilaisine "nopeatempoisine" kyykkyineen ei tunnu kovin hyvältä. 

 Pohdin loppu vuodesta, mitä teen kuukausijäsenyyden kanssa jumppasalille, kun se tuntuu stressaavan. Stressin syynä on se, että jumpilla tulee käytyä liian vähän. Toisaalta tämä uusi alku voi olla ratkaisu tähänkin asiaan.

Painon kanssa taiteilu tulee siis jatkumaan tämän vuoden puolella, toivottavasti paremmalla menestyksellä. Strategia uudelle vuodelle on vielä hiomatta. Pienen pohdinnan jälkeen aiheesta oma päivitys.

Mitä opin vuoden 2015 aikana? Paljon, mutta olen toistanut samoja vanhoja virheitä aikaisemmilta vuosilta. Toivon siis uudelta vuodelta, että osaisin ottaa oppimani asiat arkeen ja ymmärtäisin vältellä niitä vanhoja virheitä. 

Hyvää uudenvuoden päivää!






Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli